Pipon ytimestä

Tällä kertaa ei puhutakkaan Sinin Pipon Ytimestä-blogista vaan tästä!

Ystäväni pyysi pipoa. Toivoi Sinin malliin virkattua popparipipoa, mutta kun en ole ihan niin taitava koukuttelija niin pienen ravelryn pläräämisen jälkeen löytyi mieluinen malli. Pyöröpuikkojen sijaan tein tämän ihan perinteisillä sukkapuikoilla. Youtubesta löytyi taas kerran apua silmukoiden luomiseen ja taidan tätä saksalaista luomistyyliä käyttää jatkossakin, pipon reunasta tuli superjoustava!

Mona toimitti tällä kertaa pipomallin virkaa :)
Pipo oli helppo ja mielestäni nätti. Oikein-väärin neulos teki piposta vähän normaalia paksumman, joten lämmittää saajaansa ihan takuuvarmasti. Merinovilla taas takaa sen, ettei se kutita ihoa samalla lailla kuten karkeammat villat. Tätä pipoa neuloessa tajusin vihdoin ihastuneeni keltaisiin sävyihin, johtuneeko tästä syksystä. Ennen en ole lainkaan pitänyt keltaisesta, oranssista taikka muuten niihin taittuvista väreistä mutta tämä sinapinkeltainen on mahtava. Pari kerää samanväristä alpakkalankaa odottelee toista projektia jo lankakopassa ;)


Lanka: SMC Extra Merino 80g
Puikot: 3mm ja 4mm sukkapuikot

13 kommenttia

  1. Kivan näköinen pipo, ja värikin on kieltämättä nätti. :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis niin malliltaan kuin väriltääkin!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva ja väri on mitä maukkain. Sinappi ainut keltaisen sävy, jota ite siedän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vähän samoilla linjoilla, neon keltaiseen en vielä oo niin ihastunut :D

      Poista
  4. Yhdyn edellisiin, tosi nätti pipo ja väri kans! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana pipo, pidän juuri tuollaisista pipoista. Itsekin olen oppinut pitämään keltaisen ja oranssin sävyistä vasta muutama syksy sitten.

    VastaaPoista
  6. Hirveen ihana pipo! :) Ja kyl sie sen popparipiponki oppisit iha varmasti ;D Ens kerral ku tuun vähä pitemmäks aikaa niih mie opetan sen siule vaik alust loppuu koko pipon :D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana pipo ja blogi <3 Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
  8. Tosi ihana pipo! Ja sinappinen väri on kyllä <3 Muutenkin mainio blogi sinulla :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.