INFOMikä on lankahelvetti?

Vaikka lankahelvetti saattaa särähtää korvaan, niin tämä on silti minun taivas. Elämä ja intohimo. Nimi tuli aikanaan avopuolison suusta sarkasmin höystämänä, kun nurkkiin alkoi kerääntyä kaikennäköisiä lankakeriä ja nöttösiä. Nimi on mieleenpainuva ja jää helpommin mieleen niin hyvässä kuin pahassakin, mutta varmasti moni ymmärtää vitsin nimen takana. 

Kuka olen?

Olen Henna, 29-vuotias vakavaan käsityöpsykoosiin sairastunut nainen ja opiskelen tällä hetkellä Saimaan ammattiopistossa käsityöntekijäksi ja erikoistun koneneulontaan. Kotonani on mies ja kaksi kleinspitz-koiraa.

Olen myös osuuskuntayrittäjä ja mukana Osuuskunta Vuoksen Taitajissa, joka huolehtii lakisääteiset verot ja kulut myymistäni töistä. Teen myös tilaustöitä, joten jos kiinnostuit blogissa olevista sukista tai töistä, niin älä epäröi laittaa sähköpostia!Olen myös avoin blogiyhteistöille!

2 kommenttia

  1. Hei Henna! Kivoja malleja ym. juttuja sulla on mut ku laitat noita lankajuttuja ni laittasitko myös niihin ton tärkeen metrimäärän lisäksi et mitä sisältävät eli villaa, puuvilla ja mitä näitä kaikkia nyt onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että sukkalanka kertoo jo jonkin verran :) ja linkeistä ja nimillä voipi googletella, jos langasta kiinnostuu :)

      Poista