Ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana

Viime postauksessa kerroin, että miulla oli edessä ensimmäiset messut näytteilleasettajana edessä! Jännitti hirmuisesti, mutta se oli enemmän semmosta innostumisjännitystä, sellaista positiivista!
Nyt viikonloppu on ohi ja tuntuu kuin viikonloppu olisi ollut unta! Oli aivan mieletön kokemus ja mie jo innoissani varasin paikan myös ensivuodelle.


Viisinkertaistin myyntitavoitteeni, tapasin hirmuisesti ihania ihmisiä, teitä seuraajia ja ihan uusiakin tuttuja, juttelin toisten yrittäjien kanssa. Olin ajatellut kuvata edes jotain blogia varten, mutta ainut kuva minkä ehdin ottaa oli miun myyntipöydästä.

Lauantaina ja sunnuntaina Anu Pensolan kanssa kanssa keskusteltiin Taito-lavalla villasukan kantapäästä ja siihen liittyvistä vinkeistä ja olin iloisesti ilahtunut, että paikalla oli kuulijoitakin reilusti! Lauanataina olin myös päälavalla juttelemassa Lasse Kantolan kanssa Lankahelvetin tarinasta. Se jännitti miuta, mutta turhaan sillä Lasse oli hyvä haastattelemaan ja ilahduin kuulijoiden määrästä sielläkin. Toki, ne jotka miuta seuranneet kauan niin eivät varmaan kuulleet juuri mitään uutta mutta kumminkin..

Viikonloppu oli tosi rankka, mutta hyvällä tavalla. Kun seisoo pari päivää putkeen, poukkoilee pitkin messuhallia ja pälättää monta tuntia putkeen niin, että äänikin häviää niin oli sunnuntaina kyllä lievästi sanottuna väsy, mutta niin onnellinen olo.  Kun sukkia myy netissä, niin se varsinainen palaute jää saamatta, nyt ihasteltiin ja kyseltiin, naureskeltiin Lankahelvetin-nimelle ja höpöteltiin villasukista paljon, sitä kokemusta ei nettikaupassa saa, vaikka kuviani kommentoidaan toki paljon, mutta jotenkin se palaute päin naamaa tuntuu tosi kivalle.


Kiitos vielä kaikille teille, jotka vierailitte ja jotka kävitte vaihtamassa kuulumisia! <3 

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.