Hirveä ketutus

On vihdoin aika palailla kesälaitumilta. Kesällä oli moti vähän hukassa monenkin asian sijaan, en juuri jaksanut kiinnostua edes langoista tai neuleista vaan laukattiin geokätköjen perässä ja yritettiin nauttia niistä vähäisistä kesäpäivistä.


Koulun penkillekin palasin jo pari viikkoa sitten ja sieltä se neuleinto taas heräsi. Tosin edelleen kesällä hitaasti ja hartaasti neulottu huivi on pingottamatta - vielä mie sen kerkeen :D
Tuli semmoinen olo, et nyt pitää oikeesti haastaa vähä itteää ja opetella jotain uutta. Päätin tarttua tuumasta toimeen ja ottaa puikoille kettukarkkisukat, mitä oon haaveillu tekeväni jo useamman vuoden.

Ja kun sain ekan parin valmiiks niin otin samantien toisen parin puikoille. Ekassa sukassa tuli virheitä, mutta käsiala (ja se tarkkuus...) parani jo paljon toisia tehdessä. Toisille onnistuneille sukille löytyi kotikin jo instagramin kautta, kätevää! Miulla on myös Fazerin kanssa lisenssisopimus, että saan kaupata hyvällä omalla tunnolla näitä kettukarkkisukkia ja meinasin jos kerkeisi puikotella vielä muutamat ennen "sesonkia" :)


Tutuistuin samalla näitä neuloessa lankadominanssiin. En tiedä olenko ymmärtänyt sen ihan oikein, mutta toivotaan niin ainakin :D Jos se kiinnostaa niin google ja youtube on pullollaan ohjeita siitä, mutta suosittelen vahvasti tutustumaan siihen jos kirjoneuletta tykkää neuloskella, eikä ole ennen siitä kuullut. Lyhyesti lankadominanssi on siis se, että dominoiva lanka (väri mitä halutaan korostaa) näkyy paremmin kuin vapaalla tekniikalla. :)Ohje näihin löytyi täältä ja inspiraatio Kardemumman talosta
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.