Lankakinkerit 2016


Hitsi, mitä osaisin sanoa? Kiitos! Teistä muutama kävi meidän järjestämässä Lankakinkeri-tapahtumassa Lappeenrannassa lauantaina. Kun alkukesästä ruvettiin miettimään tätä tapahtumaa niin se tuntui jotenkin epätodelliselta, viimeiset pari viikkoa jännitti hirmuisesti ja nyt se on sitten jo ohi! Meitä suunnittelemassa oli Anna, Saila, Pyöröpuikon Tinna ja minä ja ollaan kaikki ihan äimänkäkenä miten paljon kävijöitä tuli! Tapahtuma oli onnistunut ja lämmin henkinen ja mukava ja tuntui, että ihmiset viihtyivät - kävivät herkuttelemassa Emman kahvilassa, neuloivat, tutustuivat ja osallistuivat kursseille. Mukana oli myymässä Musta Lammas Luumäeltä ja Värjärikilta kertomassa lankojen kasvivärjäilystä ja värjäilystä muutenkin.

Anna piti kurssina silmukoiden luomista ja päättelyä, Saila opetti huovutettua lapasta, Tinna opetti Macrame-seinävaatteen tekoa ja mie puolestani sitten pidin pienen kännykkäkuvauskurssin. Osallistujia oli kivasti kursseilla, kuten kävijöitä noin muutenkin.

Niin moni tuntui tunnistavan miut! Tuli juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Se on aina yhtä ihanaa ja hassua saada numeroille kasvot. Tiedän suurinpiirtein montako ihmistä täällä käy päivässä ja osa seuraa "julkisesti" ja osa ei, mutta kun tapaa oikean ihmisen sieltä ruudun takaa niin tulee aina yhtä hyvä mieli.

Meillä oli siellä myös lankavaihto, eli sai tuoda lankaa, mitä ei itse tarvitse ja ottaa tilalle jotain muuta. Eräs ihana ihminen laittoi pöydälle regian fluormaniaa, niin meinasin haljeta onnesta! Harmikseni sitä lankaa ei enää valmisteta ja mie kun niin kovasti siitä tykkäsin. Hetihän se oli pakko sieltä napata mukaan!

Tässä muutama kuva päivältä :) Kiitos hurjasti kaikille kävijöille! <3
1 kommentti

  1. WAU, kuulostipa mukavalta tapahtumalta! Oih mitä herkkuvärejä tuolla lankavaihtopöydässäkin oli.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.