Ah, niin ihana Step!

En vaan voi lopettaa tän langan suitsuttamista. Se on edelleen (ja varmasti jatkossakin) miun yksi ehdoton suosikkilanka. Pääsin tutustumaan tähän jo keväällä, kun sain Tikatasta postia ja nyt raaskin vihdoin korkata toisen kerän perussukan merkeissä. Miulla on paha tapa säilöä miun lempilankoja vaan laatikoissa ja en raaskisi käyttää niitä millään. Ystäväni Iina oli kumminkin pahasti villasukkien tarpeessa ja ajattelin hemmotella häntä näillä.

step6

Olen kuullut huhua, että paljaalle jalalle tuo aloevera- ja jojobaöljy käsitelty lanka tekisi hyvää, vähän kuin hoitaisi? Mutten kyllä päätäni lyö pantiksi. Tuntuvat kyllä varsin mukaville ihoa vasten ja ystäväni ihmettelikin, miten sileät ja pehmeät ovat jalassa. Ei siis voi todellakaan olla huono lanka, jos sitä osaa arvostaa myös semmoinen ihminen, joka ei juuri käsitöitä harrasta. :)

Tätä lankaa saa siis Helsingin itäkeskuksessa sijaitsevasta hyvin palvelevasta Tikatasta, sekä varmasti tilaaminen onnistuu myös netin kautta.

step61
Lanka: Austermann Step 6 Irish Raindow, väri 626, menekki 85g
Puikot: 3mm

6 kommenttia

  1. Oi Stepistä tehdyt sukat on aivan superihanan tuntoiset jalassa, pehmeät ja mukavat. Ehdottomasti lempparit!

    VastaaPoista
  2. Mulla on yhdet ohkaista Steppiä olevat sukat, jotka nyppyyntyivät heti ensikäytöllä :o Olen kyllä kuullut jostain, että nuo moniväriset pysyvät parempina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miustaki tuntuu, et siinä ohuessa stepissä se aloe- ja jojobakäsittely ei tunnu niin samalla tavalla ku tässä paksummassa. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tuota paksumpaa myös :)

      Poista
  3. Ihanat sukat! :) Itsellänikin on juuri nyt samasta langasta tehdyt sukat, tosin eri värisenä ja mallisena. Ovat niin ihanan pehmoiset <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.