Romanttinen seikkailu

Onkohan muille joskus käynyt niin, että on nähnyt jossain ihanan langan, mutta sitten netistä on tilannut väärää väriä? Noh, miulle on :D Tein joku aika sitten postauksen ihanista sukista, mutten tainnut kertoa, että kävi moka ja tilasin väärää sävyä. Varsin kiva sävy sekin, mutta ei se mitä halusin. Tein uuden tilauksen ja sain vihdoin mitä halusin. Tässä on oikeastaan se suuri syy, miksi tilaan harvoin netistä, kun useimmin kuvat näyttävät täysin eriltä mitä ne ovat oikeasti.

Ihastuin kovin tähän lankaan, mutta valitettavasti taidan olla aikalailla matti myöhäinen, koska tätä lankaa tässä värissä ei ainakaan pikainen googlettelu enää löytänyt.

regiaadventureromance2

Halusin heti ehdottomasti tikutella tästä polvisukat. Tein nilkkaan resoria, joka tukee sukkaa jalassa, jos vaikka tahtoo pitää näitä muodikkaasti rutussa. Muuten varsin perussukka. Nämä sukat menevät joululahjalaatikkoon odottelemaan saajaansa :)

reagiadventureromance

Lanka: Regia adventure colors, väri 06081, 151g
Puikot: 3mm

Ps. tää on miun 400. postaus! aika huikeaa!! <3

7 kommenttia

  1. Oi, nää on niin nätit! <3 Mulla taitaakin olla itselläni lankalaatikossa tota tismalleen samaa lankaa...

    VastaaPoista
  2. NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN ihanat!

    VastaaPoista
  3. Hieno lahja jollekin! Onneksi olkoo tasaluvun postauksesta!

    VastaaPoista
  4. Täydellinen väritys! Voi surkeus ettei lankaa ole enää tilattavissa :,(

    Niin ja suuren suuret onnittelut - 400 postausta on melkoinen saavutus!

    VastaaPoista
  5. aivan ihana lanka ja ihanat sukat <3 Voi sitä onnellista joka nämä joulupaketistaan saa ;) Ja onnea huikeasta 400 postauksen määrästä, oot sä aikomoinen kone ;D

    VastaaPoista
  6. Tää on kyllä niin ihana lanka! <3 Neulon tästä parhaillaan perussukkia joululahjaksi, enkä oikein tiedä, maltanko antaa niitä saajalleen, vai vedänkö omiin jalkoihini. :D Omat keräni olen ostanut puolisen vuotta sitten Karnaluksin reissulta, silloin näitä oli siellä ainakin vaikka millä mitoin, mutta siitä minulla ei ole mitään tietoa, onko enää. Toivottavasti olisi vielä seuraavalla käynnilläni!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.