Tollot Tampereella

Tätä reissua odotettiin pitkään! Välissä oli muuttoa ja muuta kivaa, niin jännittämään ei kerennyt montaa viikkoa, mutta vihdoin perjantaina startattiin Katin kanssa Tampereelle Kädentaito-messujen vuoksi. Oltiin varattu hotellista yöpaikka ja perjantaina käytiin ikeassa ja nukuttiin hyvin ennen lauantain messukoitosta.

Lauantaina ei mennyt ihan kaikki putkeen, mutta loppujen lopuksi kaikki päätyi hyvin. Mein piti hakea eräs mattimyöhänen juna-asemalta mukaan messuille, ensin juna oli myöhässä puolisen tuntia ja kun vihdoin saapui niin kävi onnistuin vääntämään auton avaimen käyttökelvottomaksi. Siinä sitten paniikin vallassa etsimään suutaria tuntemattomasta kaupungista (kiitos älypuhelimille). Onneksi yksi suutariliike oli auki ja saatiin semmoinen avain millä auto saatiin käyntiin, eikä lukkopesä ollut vaurioitunut. Opinpahan olla enää käyttämättä avainnauhoja...

Päästiin messuille pari tuntia myöhässä mutta hyvin kerettiin kierrellä ja ihmetellä. Tapasin vanhaa ystävää Elvarin kojulla (hän on siellä töissä) ja tein muutaman löydönkin. Alkuperänen tarkotus oli osallistua blogimiittiinkin, mutta yksinkertasesti autohäslingin takia jostain oli aikataulullisesti luovuttava.

Messuista jäi hyvä mieli, täytyy kyllä tunnustaa että odotin vähän enemmän lankamyyntiä ja edullisempia hintoja, mutta ei nyt tyhjin käsin tarvinnut lähteä!

Tässä muutama kuva, mitä muistin kuvata :)









Päällimmäiseksi jäi hyvä mieli ja ihmetys mihin ihmiskädet oikeasti pystyvät! Etenkin Novitan #karkkineule-kilpailun sato ällistytti! Aivan uskomattomia töitä oli esillä!

lankahelvetti @instgram

Ja tässä olisi ostokset, muutamat kerät lankaa ja löysin parit joululahjatkin (joita en tietenkään voinut kuvata ;) ) Parhain ostos taisi olla uusi projektikassi, siitä tuli heti lemppari!



Kiitoksia Katille kokonaisuudessaan reissusta! Oli mahtavaa!
 Kiitos myös Lucialle messuilu-paluumatka-seurasta ja
 PahvisJohannalle terkut kans <3 Oli ihana nähdä! 
Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen! ;)

15 kommenttia

  1. oikein tapahtuma rikasta siis :) Kivoja kuvia sait otettua.

    VastaaPoista
  2. Mulle jäi ihan samat fiilikset lankojen tarjonnasta ja hintatasosta, odotin kyllä vähän enemmän messutarjouksia - kaikissa tuntui olevan samat hinnat kuin kivajalka-/nettikaupoissakin. Ja multakin jäi blogimiitti väliin, kun en vaan yhtään huomannut ajankulua :D Mutta kivoja löytöjähän sä näytät tehneen! Mua harmittaa kun multa meni jotenkin tuo kassi ihan ohi, vaikka Kerän osastolla pitkään pyörinkin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama fiilis. Mut ideoita ja ihania juttuja löytyi silti :)

      Poista
    2. Voi vitsi mikä typo, kivajalka!! :'D Totta, ideoita kyllä riitti, ja kyllä mä kaikkea muuta ihanaa löysinkin! :)

      Poista
  3. Mää tein eilen illalla häjisään vähä ostos- ja kojulistaa :D Kaikki "tarvittava" löytyikin (ja vähä muutakin). Kerän osastolta lähti myös toi kassi matkaan :)

    VastaaPoista
  4. Mistä ostit ton projektikassi? Oiskohan niil nettiputiikkia?

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia ja kivankuuloiset messut tuosta avainsählingistä huolimatta. Minulta jäi messut väliin, mutta ehkä vielä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kivoja kuumotuksia aiheutti kyllä mut olipahan äärimmäisen iloinen kun pääsi kotiin.. :D

      Poista
  6. Meikälle kävi kans ohrasesti messuilla kun hokasin vasta poislähtiessä että aha, tuolla yläkerrassa oli sitten blogikahvila.... Ai että otti pattiin!!

    VastaaPoista
  7. Kivasti oot ehtiny kuvatakki messuilla :) Samanlaisen kassin ostin myös, kun en kässätreffeillä voittanut.

    VastaaPoista
  8. Ohhoh! Onpas teillä ollut melkoinen reissu :D mahtavat messut kyllä, tosin langoista samaa mieltä olen miekin ja niitä ei juurikaan tullut katseltua. Enemminkin ihan villaa ja muita askartelutarvikkeita.

    VastaaPoista
  9. kivaa lukea ja katsella kuvia messuloista, harmi kun en itse päässyt käymään... ehkä ensivuonna :) Aivan ihana tuo sinun kassi <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.