Jos metsään haluat mennä nyt..

Takuulla yllätyt! vastaan voi kömpiä vaikka.. Tällänen!


Tämä iloinen virtahepo valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta koska se oli yllärilahja ystäväni pienelle pojalle, en voinut julkaista sitä aiemmin koska Johanna olisi varmasti sen täältä jo huomannut muuten ;)

Nyt hippo on matkannut onnelliselle uudelle omistajalleen ilahduttamaan ja piristämään ankeaa syksyä. Tämä kaveri sai kaverikseen Pöllön, jonka tein alkuvuodesta. Tämä hippo syntyi nallelangoista, kooltaan huomattavasti pienempi kuin ensimmäinen happypotamus, joka syntyi 7 veljeksestä.



Virkkuukoukku 3mm
Lanka: Novita nalle, yhteensä noin 200g

19 kommenttia

  1. Voi ei! Aivan ylisöpö! :3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana hippo!!! Mulla on edelleen oma vaiheessa, 14 palaa siihen on tehty... eihän siitä puutu ku se 30 palaa... dääm!!! :)
    Tässä on tosi kivat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä hipot ja nää tuntuu niin ikuisuusprojekteilta.. mut kyllä se siitä :)

      Poista
  3. aivan ihanimmista ihanimmat kuvat! tulee iloinen ja syksyinen fiiwis :)

    VastaaPoista
  4. Lienee vahingossa tuohon loppuun lipsahtanut langaksi seiskaveikka? :)

    VastaaPoista
  5. Miten tuosta oliosta voikin tulla niin hyvälle mielelle! Minäkin haluaisin tuollaisen.

    VastaaPoista
  6. Iiik - mikä söpöläinen <3 Ja miten kivat kuvat !!

    VastaaPoista
  7. Siis tää on niin valloittava kaveri! <3 Mun on ehkä ihan pakko itsekkin ostaa tän ohje, vaikken olekkaan kovin taitava virkkaaja :D

    VastaaPoista
  8. Onko nää nallesta tehdyt hipot kestäny kuinka? Ootko vaan virkannu noi silmät vai mistä ne on? Ja virkkaatko palat yhteen pääli vai sisäpuolelta? :)

    VastaaPoista
  9. Paras lanka mielestäni näihin on catania, eli merseroitu puuvilla. Se kestää rajummatkin leikit :) virkkasin ja yhdistin niinkuin ohjeessa oli ja silmät on askartelukaupasta.

    VastaaPoista
  10. Tunnustan, etten lukenut ohjeesta kovin paljoa, kun jotenkin toi keskittyminen on hankalaa siihen englantiin :D mä vilkkain ensin niin, että oli paloissa nurjat puolet vastakkain, mutta ainakin pyllystä tuli kovin kulmikkaan näköinen kun sauma tulee päälipuolelle :/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.