Kysymys Teille!

Mie tykkään lukea paljon erilaisia blogeja. Tottakai suurinosa niistä on käsityöaiheisia, loistavia inspiraation lähteitä, mutta tykkään seurata myös muutamaa harvaa tarkoin valittua "laif stail"-blogia.

Tätä aihetta pyöritellessä juolahti mieleeni kysäistä, 

Kuinka moni lukijoista osaa/tekee käsitöitä? Kuinka moni tykkää vain muuten vain seurata blogiani?

Muutama on tunnustaunut vain seurailemaan ja ihastelemaan, mutta olisi ihan kiva saada konkreettinen lukema tälle. 

Tuossa sivussa onkin nyt kysely, johon voi laiskat (jotka ei jaksa kommentoida, haha) klikata oman vaihtoehtonsa. Kyllä vai ei vai siltä väliltä?

Lopuksi loppukevennys eräästä lempisarjiksestani - MUMMO! Mummoa voi lukea täällä


26 kommenttia

  1. Mulla menee noitten "En osaa, mutta haaveilen" ja "Kyllä, paljon!" -vastausten välimaastoon :) Eli joo, teen mutta en niin paljoa (enkä varsinkaan niin nopealla tahdilla) kun sellaset hyvin osaavat, ja haaveilen olevani joskus itekin sellanen, joiden töitä ihastelen :)

    VastaaPoista
  2. Itse teen käsitöitä ja seuraan tätä sun ihanaa blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista jälleen kerran <3 Muistan joskus blogia alotellessa selanneeni siun blogia monesti inspiraation toivossa. Ja nyt ollaan tässä!! Niin se elämä viskoo :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mummo on paras! Vaikken iha mummo oo mutta voin samaistua silti ;)

      Poista
  4. Mummo on kyllä huippu!
    Itse teen käsitöitä, en kehtaa sanoa että paljon, vaikka koko ajan onkin jotain työn (tai vähintään ajatuksen) alla. Blogiisi löysin muistaakseni jotain ohjetta etsiessäni, eli olen inspiraation etsijä, mutta uskoisin seuraavani blogiasi, vaikka en itse käsitöitä tekisikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummo on kyllä ihan loistava! :) Meitä on monenlaista tekijää, toinen neuloo tarpeeseen ja sitten on tälläset "himoneulojat" :D vaikka välillä itsellänikin motivaatio kadoksissa :) Kiitos vielä kehuista, ne lämmittää ihan aina!

      Poista
  5. Sattumalta eksyin blogiisi jotakin ohjetta etsiessä (ehkä)?! Nykyisin luen ja seuraan aika aktiivisesti sun kirjoittelua ja ihailen sun intoa ja taitoa. Itse teen käsitöitä, enemmän ja tai vähemmän, kahden alle 3v ikäisen lapsen kanssa aika on vähäistä itselle ja käsitöille :) siinä myös yksi ihana syy lukea ja ihailla sun blogia!!!!

    VastaaPoista
  6. Mä löysin sun blogiin joskus pp:n kautta ja tälle tielle jäin, kun ihastuin töihisi ja blogin kivaan ulkoasuun.
    Ite teen käsillä joka päivä jotain, joko koruja tai neulomuksia. Tahti on hidas mutta varma, lopputulos on aina arvoitus itsellenikin. Sehän tästä jännää tekeekin - ja uuden oppiminen, sekin on jänskää.

    VastaaPoista
  7. Kässyilen kyllä ja kuulemma liikaa jos mieheltä kysytään. .ha ha

    VastaaPoista
  8. Ihana inspiraation lähde tämä Lankahelvetti :) Itse teen myös käsitöitä, aina näin iltaisin, kun lapset on nukahtaneet ja viimeset kotihommat on tehty. Ei tuu uni jossei muutamaa kerrosta saa tikutella.

    Terveisin sen neljä vuotiaan Hipon hinkujan äiti ;) (sekin kyllä etenee, pikkuhiljaa ;) )

    VastaaPoista
  9. Mä teen käsitöitä, mutta hyvin vähän mitään tämän tyylisiä mitä sä teet. Ite askartelet, maalailen, tuunailen.. Joskus aina aloitan jonkun kämäsen kaulahuivin, mutta harvemmin niitä saan valmiiksi. Mutta silti on kiva katsella sun luomuksia. Myös blogin pirteä ulkoasu jne. miellyttää :)

    VastaaPoista
  10. Teen paljon käsitöitä, ja olen henkinen mummo :-)

    VastaaPoista
  11. Joka päivä on vähintään 2 työtä puikoilla/koukulla.

    VastaaPoista
  12. Teen käsitöitä, toivoisin että olisi ylimääräinen käsipari. Luen myös usein blogiasi, vinkkejä haeskelen omiin töihin.

    VastaaPoista
  13. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta ja liityin lukijaksesi. Teen itse käsitöitä, etenkin neulon.

    VastaaPoista
  14. Voi Mummo ♥

    Teki kyllä vähän pahaa painaa tuota Kyllä, paljon! On meinaaan sen verran hiljaisempaa ollut tässä alkuvuodesta.
    Silti se meni lähimmäksi mua :)

    VastaaPoista
  15. Teen paljon käsitöitä. Luen muiden blogeja inspiraation lähteenä. Sun blogi on kiva kauniin ulkomuodon takia, siitä olen "vähän" kateellinen. Uskon meinaan, että moni jää katsomaan pidemmäksi aikaa kun ympäristö miellyttää silmää. Henkilönä olen myös sympaattinen, niin sekin on plussaa. Ja sitten tietty vielä sisältö on just sitä itse kiinnostavaa, niin kokonaisuutena hyvä blogi.

    VastaaPoista
  16. Teen paljon käsitöitä (tälläkin hetkellä kolme eri työtä puikoilla ja muutama suunnitteilla) xD sun blogi on ihanan pirteä ja positiivinen. Tykkään ihan hirmuisesti about kaikesta täällä :D

    VastaaPoista
  17. Seurailen sun blogia mielelläni, aivan mahtava! Itse myös teen käsitöitä, aina kun vaan kerkeän,työn ja perheen välissä... Aloitin itsekkin bloggaamisen alkuvuodesta..aika hiljaisella menestyksellä..
    Ihanaa kevään jatkoa sinulle!!

    VastaaPoista
  18. Käsitöitä teen tällä hetkellä ihan reippaasti.

    VastaaPoista
  19. Teen käsitöitä JA etsin inspiraatiota :)

    VastaaPoista
  20. En ennään muista mistä siun blogiin eksyin va lukijaksi olen jäänyt :)
    Itte teen käsillä aina ja kokoajan...inspistä saa myös täältä ja aina se on kiva kattella mitä toiset samanmoiset höperöt tekkee

    VastaaPoista
  21. Seuraan sivujasi säännöllisesti, vaikken lukijaksi ole vielä kirjautunutkaan. Vastasin kyselyyn kyllä, paljon. Se kuitenkin on aika kausiluontoista. Mutta sinun ja muidenkin seuraamieni blogien inspiroimana aina välillä puikot heiluu vähän enemmän ;)
    T. Taina

    VastaaPoista
  22. Teen vaihtelevasti: vähän tai en ollenkaan. Mutta blogiasi rakastan omasta osaamattomuudesta huolimatta

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.