Vieläkö on villihevosia?


Miun iso projekti osoittautuikin alle viikon projektiksi, heh! Olin varannut hepan vääntämiseen kaksi viikkoa, ja hitonmoisella kiireellä sitä väsäsinkin, koska pelkäsin etten saa sitä ajoissa valmiiksi. Noh, nyt tuo metukan näkönen on sitten reilun viikon etuajassa. Se kai kertoo siitä, että kukkia on väännetty jo niin paljon, että voin pitää itseäni kohta pro-afrikankukan vääntäjänä!

Tämä heppa muuttaa vanhimmalle kummilapselleni 5-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Ajatuksena oli eka hippo, mutta sitten halusin kokeilla tuota heppaa ja luultavasti se on enemmän tomeran pikkuneidin mieleen.



Lanka: Novita 7 veljestä, satunnaisia akryylijämänkeriä joukossa
Koukuttelin 3,5mm virkkuukoukulla
Ohje ravelrystä Heidi Bearsin suunnittelemana
Lankaa kului aikalailla tasan 350g

51 kommenttia

  1. Oijoi, nämä on kyllä toinen toistaan ihanampia!

    VastaaPoista
  2. Teetkö näitä myyntiin? :)

    VastaaPoista
  3. Ihana heppa! :) Sä kyl osaat nää afrikankukat ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, johan tän vuoden puolella reilusti yli sata kukkaa on väännetty ;D

      Poista
  4. Ihana on heppakin! Sormia alkaa syyhyttää, josko tuollaisen itsekin ottaisi koukulle. Tai sitten sen aiemmin esittelemäsi pöllön. Mistä kaupasta saisi lisätunteja vuorokauteen???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a. huomasin kyllä suhranneeni monta hyvää nukkumistuntia tänkin parissa. kun ei vaan malta lopettaa :D

      Poista
  5. Aivan ihana!! <3 Mä meinasin alkaa virkkaamaan afrikan kukkia yhtenä päivänä, mutta menetin hermoni samantien, ku yritin jonkun surkean ohjeen kanssa. Paremmankin löysin, mutta enpä oo vielä kokeillut uudelleen :) Inhoan epäselviä virkkausohjeita, vaikka muuten virkkaaminen sujuukin loistavasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miusta kirjalliset virkkausohjeet on tosi hankalia vielä, varsinkiin Lontoonkieliset, mutta nää Heidin ohjeet on kuvallisia ja miusta siksi helppoja, kukkien ohjeet piirrettynä selkeinä kaavioina, jotenkin miun mielestä helpompi lukuisia kuin ne "tee viisi ketjusilmukkaa, yhdistä ne ja ne jajnejne" :D

      Poista
  6. Upea! Ne hipotkin on ihania, mut tää on jotenkin vieläkin kivempi!

    VastaaPoista
  7. Ihana! <3
    Onko nuo ohjeet millä kielellä? Kun oon itekkin nyt ihastunut näihin afrikankukka ihanuuksiin (kiitos sinun ja muutaman muunkin afrikankukkataiturin), niin mietin uskallanko kielitaidottomana lähteä ohjetta ostamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Englanniksi, mutta Heidin ohjeet on tosi perusteellisia. Itseasiassa en tota hepan ohjetta lukenu vissii ollenkaan vaan tein ihan kuvien perusteella :)

      Poista
    2. Hmm, jospa sitä uskaltaisi sitten tilata joskus :)

      Poista
  8. Ah, tämä on super super ihana ja suloinen! Heppatyttönä tämä tosiaan vetoaa minuun paremmin kuin hippo, nyt joudun ehkä jo itsekin antautumaan tälle ohjeelle! :D

    VastaaPoista
  9. voi sulosuutta..aivan ihana. sie kun olet nyt noissa kukkasissa niin pro niin voisitkos meille tyhymille tehdä semmosen videon jossa neuvot tyhymää tekemään. tai oiskos suositella semmosta videoo vaikkis juutuupista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmh, voin kaivella ja katsoa jos sieltä löytyisi. Varmaan peruskukkaan löytyy ainakin englanninkielisiä youtubevideoita, mutta näihin Heidin eläimiin tulee myös muunnoksia, jotka kyllä on helppoja kun sen peruskukan osaa. Yhdistäminen ehkä hankalin osa, joka vaati miultakin ystävän kullanarvoista neuvoa :)

      Poista
  10. Henna sie saat miut kohta virkkaamaan nuita afrikankukkia! Mie vaan täällä ihastelen ja vuorotellen hypistelen lankoja :D toistaseks vaan maksullinen ohje on hidasteena ;)

    VastaaPoista
  11. Aivan upea! Pitää nyt viimestään opetella virkkaamaan :) Pakkohan tälläsiä on alkaa tekemään itekin.

    VastaaPoista
  12. Sä valat muhun uskoa, kun sulla ei mee näihin kuukautta per elukka :D Ehkä mäkin joskus saan omani valmiiks, kun vaan alkaisin tekemään! Neljä hippoa ja kaks pöllöä oottelis! Pöllöt ois tarkotus alottaa tänään tai huomenna. Jahka saan mun sydän-projektin eka valmiis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa hippoa tein pari viikkoa, pöllöä saman verran, mut pöllö olikin hieman erilaisella ohjeella, siksi tuntu et nyhersi sitä ikuisuuden :)

      Poista
  13. Ei juma mie oon kade! Siulla on tajuttoman hyvä värisilmä ja muutenki AAAAAAAAAAAAAAAA tää on ihana! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värisilmästä tiedä, tän kukat tein vaa sillee et kaivoin parit kerät jämälankoja ja päätin et ku tulee tytölle niin koetan pinkkiä ja vaaleenpunasta survoa paljolti muttei liikaa :D sitten siitä tuli vaan tällänen :D

      Poista
  14. Wau mikä piristävä blogi sulla :)

    VastaaPoista
  15. Vielä - tämä villihevonen todistaa sen kyllä. Aivan ihana !

    VastaaPoista
  16. Nopeeta oot kyllä saanut valmista! Ihana heppa, ja jälleen kerran kaunis värisommitelma! Sulta puuttuu sit enää Heidi Bearsin nalle ja dinosaurus! Mulla on ollut suunnitelmissa jo kauan tehdä ne kaikki meille istumaan riviin yläkerran sohvalle... vaan vieläkään yksikään ei oo valmis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie jo ostin sen uuden dino-ohjeen, on vaa sen verran enenmmän kukkia siinä, et saa tovin odottaa :D Ja Heidillä on vielä lintuja, sammakko ja kirahvikin nallen lisäksi, et viel on matkaa ;D

      Poista
  17. Oijjoi! *__*
    Vähänkö on upea tekele!! Huhhuh! <3
    Ei kyllä tulisi mitään omilla neulomistaidoilla, pitäydyn sähläilemässä muiden käsitöiden parissa.

    Kukkaheppa, on kyllä niin mahtava! :D

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
  18. Tää on ihan superhieno!! Ihana! :)

    VastaaPoista
  19. Tämä on niin ihana heppa :) Pysyykö täytteet hyvin sisällä, kun yritin oikein tiirailla kuvasta, niin näkyy sullakin väkisin pienet reiät kukkaan jäävän? Mulla siis mietityttää, miten oman kohdalla käy vai pitääkö hepan sisään laittaa sukkahousut pitämään täytteet paikoillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täytteet siellä pysyy. Mallissa olevalla hepallaki oli reikiä, joten en usko et ne sieltä karkaisi ellei ole jotain ihan höttövanua :)

      Poista
  20. Hupsista heijaa eihän tänne kohta uskalla kurkistaa kun aina löytyy jotain ihanaa.
    Tietysti se on pakko tehdä minulakin tämmöinen ohjekin odotelee tuolla tallessa ja pari muutakin tästä sarjasta ja yksi kokoamaton on pussissa pulistelemassa.
    Toivotan sinulle mukavaa maaliskuuta ystäväni
    t:Sinun sny

    VastaaPoista
  21. Ihana! <3

    Itse olen jo pitkään suunnitellu tekeväni virtahevon, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Jospa sitä tässä kevään aikana...:)

    VastaaPoista
  22. Olisikohan siulta mahdollista tilata yksi tämmöinen villihevonen ja yksi hippo? Kiire ei olisi mutta itsellä ei pysy virkkuukoukku oikein räpylässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on mahdollista ;) kunha ei oo kamalan kiire aikataulu ;) Laitatko vaikka sähköpostia? :)

      Poista
  23. Tää heppa vaan on niin kaunis, että piti jälleen kerran palata ihailemaan <3

    VastaaPoista
  24. Ihana heppa :) Onkohan ohjeessa miten selkeät kuvalliset ohjeet? Englanninkieli ei multa oikeen ota sujuakseen niin mietin että saisinkohan tuota tehtyä kuvien perusteella.
    Harmittaa kun monet kivat mallit jää tekemättä kun ei enkkua vaan osaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pärjäät varmasti kuvilla, sekä netistä löytyy neulesanastoja avuksi :)

      Poista
  25. Tää on IHANA! ja paras blogi! :)
    Pakko tehdä omalle 8kk kanssa oma heppa, sillä kun on ollut horoskoopista lähtien heppa teema jo ennen syntymää :)
    pakko kysyä vähän apua! , monta afrikan kukkaa tähän menee? kiitos jo etukäteen!
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) muistaakseni joku päälle 40, ja viitisen erilaista kukkamuunnelmas :)

      Poista
    2. oi kiitos!! <3
      OHO! meneepä paljon! :D mä luulin kuvan perustellaa että max puolet tosta 40 :D no pitääkin pistää vauhtia että tän saa joskus valmiiksi ;D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.