Palkintotennarit

Mie en ookkaa tänä vuonna vääntäny yhtää paria tennareita! Suorastaan meni vähän maku niihin jo viime vuoden puolella, mutta blogiarvonnassa oli palkintona tennarit omien toiveiden mukaan niin tehtävähän ne oli ja tälläset niistä tuli. Värinä Novitan uusi tumma violetti, ihan kivat näistä tuli ja oli kiva päästä neulomaan muutakin kuin pinkkejä tennareita (vaikkakin pinkki on edelleen maailman paras väri!)


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje pitkiin tennareihinhan löytyy täältä


Nyt ois taas tarkoitus aloitella vähän isompaa projektia, saas nähdä. Aikaa olisi vain kaksi viikkoa, mutta jos oikein rutistaa niin ehkä siitäkin vielä jotain tulee ;)

13 kommenttia

  1. Ei vitsi kuinka kivat! Oon aikasemmin nähny vaan noita matalanauhaisia(?) tennarisukkia ja sellaiset omistankin. Nää oli kyllä mun silmiin paljon kivemmat kuin ne. Ja vaikka pinkki onkin maailman paras väri myös minun mielestä, niin tällaisiin sopiii tuo tumma väri yllättävänkin hyvin!

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toiveena oli violetit ni violettia tuleman piti :) Ihan kivat, vaikka oon enemmän hempeiden värien ystävä :)

      Poista
  2. Aivan ihanat tennarisukat hei! Tuo uusi lila on kyllä aika herkku väri pinkin lisäksi. :) Mullekin saapui pari päivää sitten postilaatikkoon iso kerä tuota nauhaa josta jo kyselinkin, taidanpa itsekin kokeilla seuraavaksi näitä pidennettyjä versioita tennarisukista ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on kauniit! Täytyykin tyttärelle tehdä pitkät tennarit myös, en ole tajunnut miten nätit ne on, ennenkuin näin lilana. :) Niin mun lemppariväri.

    VastaaPoista
  4. Noi on kyllä tosi hauskat! Sinä se jaksat. Itsellä on yksi pahuksen villatakki pyörinyt mukana joka paikassa, mutten tahdo saada valmista millään. Täällä vaan sukat suihkautetaan hetkessä:D
    Mutta arvontaa olis taas tarjolla blogissani, tervetuloa!

    VastaaPoista
  5. Itellä ois pitkät sukat työn alla. Jaksankohan väkertää niitä ees loppuun :s

    VastaaPoista
  6. kauan sulla menee sukiien tekemiseen? :) tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, vaikea kysymys :D Koska neulon harrastuksena, niin välillä sukkapari syntyy päivässä tai parissa, joskus taas en kerkee neuloa lainkaan niin hommaan menee viikkokin :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.