Nips ja Naps! Kierrätys kunniaan!

Klipsuprojekti on virallisesti aloitettu eilen. Kaverin kanssa nipsuteltiin muutamat tölkkinipsut käyttö kuntoon, mutta olin vähän aliarvioinut urakkaa. Ajattelin, että kahten pekkaan sais nuo reilut 3 litraa klipsuja helposti illan aikana nipsuteltua mutta kuinka väärässä olin. 
Klipsuja on kesästä saakka kertynyt ihan kivasti jo. Ainuttakaan en itse korkannut, koska en käydä alkoholia laisikaan enkä enää juo juurikaan mitään tölkkijuomia. Kaverit ja sukulaiset ja tutut on värvätty klipsunkeruutalkoisiin! :)

Työviikko olis nyt kans taputeltu. Tämän viikon teema oli kaurapussit. Sain itse taas kerran suunnitella ja tehdä ja väsätä ihan alusta loppuun. Erehdyin alkuviikosta tekemään muutaman suojapussin pellavasta ja voi perse miten ärsyttävää sitä oli ommella! Maanantai ja tiistai meni oikeastaan vaan ommellessa ja purkaessa. Pomo vaan naureskeli vieressä, Hennan kärsivällisyyttä kehitettiin!
Suojapusseja en niihin saanut vielä aikaiseksi, joten ne jäi kuvaamatta mutta tein pari pussia sitten ihan tavan retrokuosisesta puuvillakankaasta ja pitsit löysin vanhoista lahjoitetuista tyynyliinoista.


Tänään jäi hieman ns. luppoaikaa ja kadehdin työkaverin hienoa pinkkiä nuppineulatyynyä! Meillä on siis töissä omat nimikoidut työvälineet; sakset, neulatyynyt, mittanauhat jne. Ehdotin vaihtokauppaa, mutta ei käynyt joten surautin itselleni pikaisesti uuden jämäpaloista. Se ei totisesti ole mikään ompelusteni taidonnäyte, mutta ajaa asian. Tärkein ominaisuus omassa neulatyynyssäni on ehdottomasti tuo kuminauha, jolla neulatyynyn saa kätevästi ranteen yläpuolelle. Se on äärimmäisen kätevä ommellessa kun tökkää ne neulat vaan sitten siihen.. Tosin aika monta kertaa olen tökkinyt itseäni niillä neuloilla, mutta ehkä jonain päivänä opin ;)


Sisälmyksinä pahvia ja roskiksesta löyneitä vanun palasia :)

4 kommenttia

 1. Sinulle on haaste blogissani :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/11/11-asiaa-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Olen jo tuon tehnyt joku aika sitten, joten voi olla, että passaan nyt :)

   Poista
 2. Tästähän innostuin minäkin taas keräämään tölkkinipsuja :)

  VastaaPoista
 3. Todellakin kierrätys kunniaan :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.