Pierre Cavallo

Meinasin eilen lentää persiilleni, kun avasin blogin sähköpostin. Olin saanu yhteydenoton suoraan Pierre Cavallolta ja he halusivat mukaan yhteistyöhön kanssani. Ovat lanseeranneet jotain uutuuslankoja, joita halusivat sitten lähettää miulle testattavaksi ja arvioitavaksi. SIISTIÄ! Olen törmännyt näihin yhteistyöjuttuihin joissakin blogeissa ja hiljaa mielessäni miettinyt miten kivaa semmoinen oisi, mutten koskaan ollut ajatellut että olisin vielä niin "tärkeä" semmoiseen hommaan. Olin nähtävästi taas aliarvioinut itseäni.

Nopeaa oli toiminta kumminkin, sillä posti tänään toi 20 kerää lankaa kotiovelle. Menin ekana ihan hämilleen, et öö, en oo tilannut mitään ennekuin muistin mistä on kyse. Sitten äkkiä paketti auki ja tadaa!Olivat ilmeisesti myös lueskelleet blogiani siihen malliin, sillä sain tosi kivoja värejä! Suunnitelmani olisi väsäillä ainakin joulupukin konttiin tuubihuivia ja säärystintä, kunhan saan tennarisukka-suman tehtyä pois alta.

Täytyy myöntää, etten ole aiemmin törmännyt kyseisen merkin lankoihin. Niitä on saatavana Anttilassa ja K-Citymarketissa, mutta kun en juuri harrasta k-kauppoja.

Sukkia näistä ei oikein saa, mutta varmasti muuta kivaa.

Pierre Cavallon sivuilta löytyy muutama ohje ja lisätietoa langasta, käykäähän kurkkaamassa
(kuvaa klikkaamalla)

Facebookissa myös

13 kommenttia

 1. oi vitsi, näyttääpäs herkullisilta! :) Itse olen jossain naamakirjan ryhmässä huomannut jonkun kysymyksen näistä langoista, mutta muuten en ole törmännyt itsekkään.

  VastaaPoista
 2. Kivan värisiä lankoja olet saanut kokeiltavaksi. Minäkin olisin milloin vain valmis kokeilemaan lankoja, mutta ei ole yhteydenottoja näkynyt...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Mahtava juttu. Nyt sulla on "hovihankkija" omasta takaa.

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli myös tuolta sähköpostia ja lupasin ottaa paketin vastaan. Jokohan sitten huomenna posteljooni saisi paketin kiikutettua tänne pohjoisen perukoillekin?! En jaksa odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jännää! Halpaa markkinointiahan se niille on, ku me tavallaan tehdään se niiden puolesta mutta kumminkin ;D

   Poista
 5. Onnea! Näyttää kyllä kivalle nuo pinkit langat. :)

  VastaaPoista
 6. Wau!! Eikä mikään pieni määrä vaan 20 kerää! Todella hienoa! Onnittelut lienevät paikallaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ooooiii vähänkö oon kade!! :D Ei vistit, toivottavasti joskus pääsis itekki mukaan tommosiin :) Innolla ootan et mitä noist keksit!

  VastaaPoista
 8. Täällä lankojen lähettäjä myös odottaa innolla mitä kaikkea näistä keksit tehdä ;)

  Markkinointi Holmberg puolesta
  Piia Mattsson

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita on jo, mutta kun aikaa ei oo vuorokaudessa tarpeeksi! :D

   Poista
  2. Eipä mitään kiirettä, viehän nämä käsityöt oman aikansa ja vuorokaudessa tunteja rajallinen määrä :)

   -Piia

   Poista
 9. Lisätään vielä tänne että valitsimme blogimaailmasta kuusi mielestämme hieman keskenään erityyppistä blogia mukaan yhteistyöhön, joista kolme lähti mukaan, eli jatkossa ehkä katsomme vielä lisää blogeja mukaan rinkiimme. Pidämme siis mielessä tähän kommentoineet ja kiinnostuneet myös.

  -Piia

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.