Salainen paketti!

Olen mukana Salaisessa Neuleystävässä. Oman paketin lähetin jo muutama päivä sitten mutta tänään posti toi omani. Pelkästään jo saapumisilmoitus toi mieleen lapsuuden joulut :D En oo koskaan odottanut jotain pakettia niin innolla. Kaikenlisäksi olin niin malttamaton, että avasin sen jo autossa!

tadaa!

Paketista löytyi huivilankaa, Novitan polkkalankaa, korvakorut, ohjeet lapasille ja uudet bambupuikot, niin ja tietty kortti :)

Mieluinen oli kaikenkaikkiaan ja eritoten pidin bambupuikoista! Jes, Kiitos Sinä Salainen! Mie vaihdoin talven aikana kokonaan bambupuikkoihin ja tykästyin kovin. Tosin pihinä ja köyhänä ihmisenä, olen tilannut omani ebayn ihmeellisestä maailmasta, joten nämä Prymin puikot olivat miun käteen tosi mukavan tuntuiset! Olen miettinyt mitä eroa on knitpron puikoilla noihin ebayn kiinapuikkoihin verrattuna, mutta ehkä tosissaan niillä on eroa ;) Polkkalangasta varmaan askartelen mielialasukkia, saa nähdä. Korvikset meni korurasiaan, sillä olen vähän huono pitämään korviksia. Laiska suoraansanottuna. Huivilangalle ei varmaan ole oikein käyttöä valitettavasti, sillä en ole "huivi-ihmisiä"..  Ja lapasten ohje taisi olla nyt se vinkki, että miun on vaan pakko opetella ne! heh! Mutta niin, ennenkaikkea olen kumminkin tosi iloinen ja kiitollinen tuosta paketista! Miusta on vaan niin ihanaa, että joku ramdom-tyyppi on todellakin ajatellut vain ja ainoastaan miuta pakettia lähettäessään! Kiitoskiitoskiitos!

Snyltä sain myös kivan itsetehdyn kortin muutama viikko sitten. Vaikka itse lähetin ihan vaan tavallisen kortin niin pistän suuresti arvoa itsetehdyille korteille, ne ovat täysin uniikkeja ja niitä tehdessä on nähty vaivaa.


Olen joskus ollut mukana postcrossing-ringissä ja sekin oli hauskaa. Nyt vaan talven aikana homma jäi vähän jäihin, pitäisi varmaan aloitella korttirinkiä uudemman kerran :)

Nyt voinkin jo ruveta mietiskelemään ensi kuun pakettia ja odotella seuraavaa. Olen niin täpinöissäni! jee!

20 kommenttia

  1. Miekin, kun osallistuin viime keväänä ekan kerran tähän Sny-rinkiin. Olo oli kuin lapsella jouluna; sitä pakettia kun aina oootti niiiiiin innolla <3 Sisäinen lapsi selvästi herää ;)

    VastaaPoista
  2. Taisin unohtaa laittaa korttiin, että ne "korvikset" on silmukanmerkkejä =D, korviksen koukuilla niitä on vaivaton siirtää neuleessa. Kokosin lapaspaketin, koska olit maininnut aikovasi opetella niiden teon syksyn aikana. Käytätkö millaisi asusteita? Mielelläni otan vinkkejä, millaisia toiveta tai suunnitteilla olevia brojekteja sinulla on ;)

    -sny 40-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitto! En kattonu yhtään niin tarkasti ja oon niin palikka et oon nähnyt vaa muovisia silmukkamerkkejä :D Noloa! Ajattele jos oisin survonut niitä korviin jo xD

      Lapasohje jo naurattikin vähän, kun oon vouhkannu jo tovin niiden opettelua... :D mut ihana paketti!

      Ja nii, pipoja ja lapasia en oikein osaa käyttää, huivejakin harvoin, et oon enempi villasukkaihmisiä :) mut ei oo nyt mitään erityistä mitä tulisi mieleen.. Hmmm.

      Poista
  3. Pistetään korvantaakse =)

    -sny-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudelle kelautuvalle mittanauhalle ois kyllä käyttöä, nykyisen hukkasin.. Johonkin :D

      Poista
  4. runsaan paketin olet saanut!
    Hyvä vaan, että oma pari haastaa!

    VastaaPoista
  5. Melkein elin kirjoituksesi kautta paketin vastaanottajan tunnelmissa... Moninainen olikin sen sisältö. Onnea lapasten tekoon, sain taannoin itse myös kivan ohjeen blogissa ja opettelin intialaisen peukalon tekemistä.

    VastaaPoista
  6. Kunhan saat projekteja vähän vähemmäksi (syy miks mie en tee tilauksesta ku harvoille ja valituille :D) ni sit pidetään oppitunti pläjäys palmikoista ja lapasista ja kääntöreunoista ymymym :D

    VastaaPoista
  7. ihana paketti ja kivat värit. ekaa kertaa itse ja ringissä mukana. mukavaa sny syksyä

    VastaaPoista
  8. Kaunis paketti! Itse en myöskään ole rimpsuhuivi-ihmisiä, mutta aika tavaran kaupitsee, kyllä langalle varmsti käyttäjä löytyy. Silmukkamerkit ja itse tehty kortti ovat jotakin IHANAA, sinulla on mahtava SNY!

    VastaaPoista
  9. ite tehdyt kortit on hienoja. :D ja nyt kun yrittäny ettiä neulonta-aiheisia kortteja SNY-pakettiin, niin ei niitä löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin paikalliselta kirjatorilta montakin syksyistä ja neuleaiheista korttia, käy kurkkaamassa jos paikkakunnaltasi löytyy tuon ketjun liikettä :) ja kaikenlisäksi peruskortit siellä on halpoja ;)

      Poista
  10. Huivinhan voi tehdä jollekin joululahjaksi =) Ihanan paketin sait. Mielelläni näkisin selvemmänkin kuvan noista silmukkamerkeistä, en ole ennen napeista tehtyjä merkkejä nähnyt!

    VastaaPoista
  11. Tarkoitatko sellaista raksamittaa, vai onko käsitöihinkin oma kelautuva mitta? =)
    Weba: minä teen kaikkea mahdollista napeista, en oo vielä keksinyt mihin ne ei sopisi =D

    -sny-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun ihan tavallinen, http://www.ompelijanmaailma.fi/verkkokauppa/tuotekuva_popup.tmpl?id=678 tuollanen esimerkiksi. Oman hävitin.... Johonkin :D pitäs varmaa olla miljoona tommosta et ei häviäis! :D

      Lupaan laittaa "korviksista" tarkemmat kuvat ku kerkeän :D

      Poista
    2. Minä en ole nappeja oppinut vielä juuri muuhun kuin nappeina käyttämään ja satunnaisesti jossain koristeena. Pitäisi kyllä tutustua asiaan paremmin, kauniita nappeja kun on niin valtavasti =)

      Poista
  12. Kätevää! empäs oo ikinä törmänny tuommoseen... minäkin tahon samanlaisen =D

    -sny-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangaskaupoissa niitä yleensä ainakin on, näppärä eikä katkea niin helposti ku ne tavalliset. Plus kätevä säilyttää ja kuljettaa mukana. Kai siihen kävis se miehinen raksamittakin, mut tuo on kivempi :D

      Poista
    2. Minulla tuon tyylinen vasta käyttöön hommattu ja varsin kätevä on jos vaan pysyy tallessa. Siinä riittävän pitkä hihna että voi kaulaa ripustaa ja näyttää aika usein pikkumiehen kaulassa roikkuvan kun leikkii työmiestä tai muuta =)

      Poista
  13. Hauska paketti ja juttua täällä kommenteissa sen tiimoilta.
    Kaunis on itse tehty korttikin. WOW!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.