Pop up Luo

Blogi on ollut aika hiljainen viime aikoina ja siihen on ollut syy. Jos ootte seuranneet miuta muualla somessa, niin ette varmaan ole välttynyt siltä tiedolta, että avattiin osuuskunta Vuoksen taitajien kanssa Pop up-myymälä ja joulukauppa Luo Lappeenrannan kauppakeskus opriin me-talolle. Saatiin sieltä kiva pieni tila meidän pienelle puodille. Hommaa on koko syksy suunniteltu ja viimeiset pari viikkoa olleet aikamoista kaaosta niin en vain ole kerennyt kirjoitella tänne. Neulonut oon paljon, neulekoneella kylläkin ja lähinnä tuota miun tuotesarjaa; Riemukkaita, Harmikkaita, Charmikkaita ja Oikukkaita, joten en ole nähnyt järkeväksi päivitellä jokaikistä sukkaa tänne erikseen, kun ne ovat käytönnässä samaa.



Tämä pop upin järkkääminen ja onnistuminen on ollut kovan työntakana ja muutama päivä ennen avajaisia olin kirjaimellisesti aika uuvuksissa. Sukkaa tehnyt hulluna, järjestellyt asioita ja muuta, jotta hommat rullaa. Ja rullasihan ne. Kävijöitä oli kivasti ja sukatkin teki kauppansa. Tää oli miulle itselle henkilökohtaisesti iso juttu ja sen eteen kun näki niin paljon vaivaa niin nyt on sangen helpottunut olo. Aina se myös lämmittää omaa mieltä, että omat tekeleet ihastuttavat muitakin ja niitä ostetaan. Haluan edelleen yrittäjäksi ja tehdä elantoni vielä villasukilla, niin tämä on hyvä alku sille.


Tämä myymälä tehtiin yhteistyössä muidenkin alojen opiskelijoiden kanssa, esimerkiksi sisustuksen hoiti sisustussuunnittelijaopiskelijat. Olivat saaneet puodista vallan kivan, markkinointimainokset teki markkinointiopiskelijat, nekin oivalliset. Mutta matkassa kun on monta tekijää ja höseltäjää, niin säätöä oli, mutta oon niin iloinen, että kauppa on nyt auki ja myös ihmisetkin löytäneet paikan päälle. Kaupalla on myynnissä siis kaikenlaista käsintehtyä, joten kannattaa poiketa, jos ootte täällä suunnalla! :)



3 kommenttia

  1. Kivalta näyttää puoti! Ja siun tuotenimet on ihan loistavat :DDD

    VastaaPoista
  2. Hienoja sukkia, onnea ja menestystä!

    VastaaPoista
  3. Ihania niin pirtasakoita sukkia! ja kivat tuotenimet! Luulisinpa, että kauppa käy! Onnea minukin puolesta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.