Villapaitabuumi

Heips!

Alkuvuodesta miuhun iski varsinainen villapaitabuumi. Nyt oon neulonut jo kolme villapaitaa/takkia ja tälläkin hetkellä puikoilla on uusi paita.

Ajattelin pitkästä aikaa esitellä niitä myös täällä

Ensimmäinen paitani oli Meghan Reganin suunnittelema The Last Unicorn, jonka neuloin Teeteen Pallas-langasta, jonka sain sponsoroituna Teetee Shopista. Oli niin ihana neuloa itelleni jotain ja ohjeessa oli tosi hyvin kokoja. Eikä paita sitten loppupeleissä ollut vaikea, en tiedä mitä olin ajatellutkaan..
Seuraavaksi puikoille hyppäs pitkään haaveilemani Lumi Karmitsan suunnittelema Ruusutarhurit-neuletakki. Se piti myös steekata, eli ommella ja leikata saksilla auki. Se vasta oli pelottavaa. Tein takin hyvälle ystävälleni yllätyslahjaksi ja saaja oli onnellinen. Lankana Drops Karisma.

Viimeisimpänä valmistuneena miulla on vanha kunnon kaarrokeneuleiden johtotähti Riddari. Tein tämän ystävälleni joululahjaksi.. kun ajattelin et josko paita innostus loppuu ja sitten pitää väenväkisin tää pinnistää loppuun, mutta se valmistuikin 9. päivässä. Lettlopin tilalla käytin Dropsin Karismaa. Tykästyin kovasti siihen lankaan! Edullinen, muttei liian karhea.
Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.