Neulo Disneyn kanssa

 Tämä postaus sisältää affiliaattimainoslinkin ja kirja on saatu pr-lahjana somenäkyvyyttä vastaan.Odotin kovasti tätä kirjaa, kun tunnustaudun Disney-faniksi. 😍 -88 syntynyt kun olen ja näin ollen oon kasvanut Disneyn klassikkoelokuvien kanssa. 😊 Koska oon aina ollut eläinrakas, niin rakkaimpia Disney-elokuvia on eläinaiheiset leffat kuten Leijonakuningas, Kaunotar ja Kulkuri, 101 Dalmatialaista yms. Toki Belle Kaunottaressa ja Hirviössä on ihana, Ariel myös!

Innostuin tästä kirjasta etenkin, tähän kirjaan oli päässyt yhdeksi suunnittelijaksi Heini Perälä eli Heinikki Design , joka on yksi suosikeistani 😍 Heini oli suunnitellut tähän kirjaan upeat Pahatar-sukat. 

Kirja on englanninkielinen, mutta ohjeet selkeitä ja helposti luettavia. Netistä löytyy useita suomennettuja neulesanastoja, joita voi käyttää apuna tämän kirjan kanssa. Esimerkiksi tämä Ullaneuleen sanasto on kätevä. Kirjassa oli myös monenlaisia ohjeita ja kivasti eritasoisille tekijöille - kuten vaikka tuo kannessa oleva upea Kaunotar & Hirviö-kaarrokepaita ja upeat Pieni Merenneitosukat. 😍

Kaikki mallit näät Ravelrystä täältä


Suomessa kirjaa myy esimerkiksi adlibris, tästä pääset shoppilemaan

QKerro miulle kommenteissa, et mikä on siun suosikki Disney-hahmo/elokuva? 😊


Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.