Lankahelvetti 8 vuotta

 Ihan uskomatonta, miun pieni blogi ja brändi täytti helmikuun lopussa 8 vuotta.

Muistan vieläkin tosi kirkkaasti, kun opettelin neulomaan ja perustin blogin. Isäntä sanoi: ”täällä on kauhee lankahelvetti” ja sitten se päättyi blogin nimeksi. En todellakaan osannut arvata mihin se kaikki miut vielä vie ja mitä miulla on edessä.


Alunperin ajatuksenani oli vaan pitää tätä käsityöpäiväkirjana. Ja sitähän tämä on ollut ja on edelleen. Some on muuttunut ihan valtavasti 8 vuodessa ja valitettavasti blogien maailma on muuttanut enemmän instaan ja siellähän miekin viihdyn, vaikka välillä koen kauheaa syyllisyyttä tän blogin hunningolla olemisesta. Täällä käy edelleen tuhansia ihmisiä kuukaudessa lukemassa vanhoja juttuja, mikä on tosi ihana juttu ❤️ 


Kiitos, että ootte siellä. Niin kliseistä ku se onkin, niin ilman teitä siellä en olisi tässä. Ilman seuraajia ei olisi Lankahelvettiä. Se on ajanut ja motivoinut miuta vuosien varrella ja tekee niin edelleen, vaikka Lankahelvetti on muotoutunut käsityöblogista brändiksi. 


Ihan alussa en edes osannut haaveilla yrittäjyydestä. Totuuden nimissä vielä 2016 koulua aloittaessa muistan ajatelleeni, että mitähä mie tääl teen ku ei miusta voi tulla yrittäjää. Kuvittelin ja ajattelin, että ei miulla oo ominaisuuksia semmoiseen. Miten väärässä sitä sitten onkin ollut.


Elin aikamoista elämänkriisiä, kun blogin perustin silloin 2013. Olin sairastunut vakavasti ja opettelin uutta elämää solunsalpaajien, kortisonin, jatkuvien verikokeiden ja kaiken muu  kanssa. Kyllä siihenkin opittiin. Rinnalla on olleet kannustava perhe, puoliso ja ihanat ystävät, jotka on kiireessä auttaneet myös ihan konkreettisesti päättelemällä sukkia. Kiitos teille ❤


Sitte  harrastus vei mukanaan ja kun piti miettiä elämälle uutta suuntaa, sitä mietti et oisko se tää neulominen sit joteki.. Mut heti silloin ajattelin, et haluan tehdä hommat virallisesti, eikä mitään 15 euron kirppissukkia. 

Hain kouluun sillä ajatuksella, että siellä opetellaan se neulekoneella neulominen ja ne yrityshommelit, mikä mahdollistaa sitten tämän unelman - jos mahdollistaa.


Nyt maaliskuun alussa 2021 olen pian 4 vuotta (joista 2 vuotta ”täysipäiväisesti”) toiminut Osuuskunta Vuoksen Taitajissa käsityöyrittäjänä ja nautin tästä niin paljon. Toki tilanne on se, että käytännössä olisin työkyvytön, mutta kun saan tehdä töitä oman jaksamisen mukaan kotona niin se onnistuu. Kun jaksaminen on rajallista, on ihanaa, kun voi kesken päivän pötkähtää vaikka päikkäreille ja sitten illalla jatkaa taas hommia.


Haaveenani ja tavoitteenani on edelleen kehittää Lankahelvettiä ja keskittyä myös työhön vaikuttaja, ei vain osuuskunta-yrittäjänä sukkia myyden. Toivoisin, että löytäisin vielä jostain raon blogin päivittämiselle, mutta eiköhän suurin osa teistä ole löytäynyt miut jo instasta tai facebookistakin 😊

Blogia ei ole missään nimessä tarkoitus kumminkaan lopettaa, vaikka päivitystahti on aika hidas!


Kiitos, että ootte siellä vieläkin. Jokaikinen teistä. En edes pysty ymmärtämään miten monta teitä oikeesti siellä on, mutta yritän. Ootte tärkeitä miulle! 

Nähdään instassa tai facessa!


Jos luit tämän, jätäthän kommentin ❤

3 kommenttia

  1. Itse en ole vielä Instaan asti selvinnyt, niin mukavaa että blogissakin näkyy välillä elonmerkkejä :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja onnea! Itse en ole facebookissa, ja insta on vähän liiallinen aikasyöppö, joten ilahdun aina blogikirjoituksista!

    VastaaPoista
  3. Kerran kuukaudessa täällä käyn tarkistamassa, josko olisi jotain :) Toki seuraan facea ja instaa..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.