Heijastavat ihmehelmet

 Postaus on tehty yhteistyössä Nappikauppa Punahilkan kanssa, eli helmet on saatu näkyvyyttä vastaan


Askartelukauppoihin on putkahtanut uutuus, mistä miekään en voinut kieltäytyä vaan innostuin hirmuisesti! Ne on meinaa nää ihmehelmet - eli akryylistä valmistetut synteettiset helmet, mitkä hohtavat ja heijastavat pimeässä. Helmiä on saatavilla perus-harmaina, sekä värikkäinä, enkä huomannut eroa näiden hohtavuudessa.

Olen tunnetusti heijastimien kanssa enemmän överit ku vajarit-tyyppi, sekä oon aiemminkin tykännyt askarrella ja värkkäillä heijastimia, joten nää oli tosi kiva lisä. Vaikka näitä helmiä ei varsinaisesti voi virallisena heijastimena pitää, niin uskon, että näistä silti on apua.   Vietettiin ystävän kanssa askartelu ilta ja askarreltiin avaimenperiä laukkuihin sekä näitä ihania heijastinkorviksia! Vaikka en todellakaan oo mikään kovin taitava askartelija tai etenkään koruntekijä, niin näiden kanssa onnistuin hyvin - kun oli tarpeeks yksinkertainen juttu.

Tässä muutama kuva, jotka on otettu salaman kera, jotta heijastavuus näkyy paremminEn kyllä oikeasti varsinaisesti tiedä, miten paljon heijastavat korvikset ns. toimittavat heijastimen virkaa, mutta näitä oli tosi kiva tehdä! Sekä helmien kanssa oli kiva värkätä. Tässä siis oiva vinkki esimerkiksi askarteluihin pukinkonttiin taikka muuten vaan - pikkujouluissahan ois hauska viipottaa heijastinkorvikset välkkyen! Heh!

Heijastinhelmiä ja muuta kivaa saa edullisesti Nappikauppa Punahilkasta ja oon tosi tyytyväinen heidän ripeään toimitukseen ja palveluun. Pistin merkille myös ison valikoiman kaikkea vauva-askartelu/virkkailu-tarvikkeita, joten niitäkin löytyy sieltä, jos semmoinen kiinnostaa :) 

Kiitokset siis heille tämän postauksen mahdollistamisesta! <3

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.