Onnekkaat villasukat

Viime päivityksestä onkin vierähtänyt taas aikaa, mutta täällä ollaan taas! Kuten monesti oonkin maininnut, niin miuta kannattaa seurata instagramissa, koska siellä mie oon kaikista aktiivisin. En haluisi sanoa, että insta on jyrännyt blogin kuten niin monen kohdalla jo, mutta kyllä sinne tulee päiviteltyä lähes päivittäin.

Olen koko kesän värkkäillyt uutta sukkamallistoa ja varaudun jo syksyyn ja jouluun. Se on se käsityöläisen paras sesonki ja viime vuodesta oppineena, niin en halua myydä ei oota, kuten viime vuonna. Ootan syksyä ja talvea muutenkin innolla, syksy tuo tullessaan taas kaikkea kivaa käsityörintamalla - kääk! oon niin innoissani, mutta kerron niistä lisää myöhemmin!

Ja aika ajoin täytyy vähän uudistautua. Vaikka Lankahelvetin juttu onkin ollut se harmaa + iloiset värit niin siitä ei poiketa. Saanen esitellä Onnekkaat villasukat! Niissä on siis täysin samat värit kuin miun Oikukkaissa villasukissa, mutta värit on vaan vähän vaihtaneet paikkaa.
Mie niin rakastan (tehdä) näitä! Saan kylpeä ihanissa väreissä!
Odottelen vielä neonkeltaista, vihreää ja mustaa lankaa saapuvaksi tukusta niin tulossa niitäkin! en malta odottaa!


Sukat neulottu kotikäyttöisellä kaksitasoisella neulekoneella

Näitä sukkia voi jo tilata miun nettikaupasta, jonne pääset tästä KLIK

2 kommenttia

 1. Buy YouTube Subscribers

  You should buy YouTube subscribers because now even 10-year-olds can make hundreds of thousands of dollars by opening a channel on YouTube. We’re not surprised about that anymore. Because everyone is now accepting the power of social media.

  You can do this by opening a YouTube channel. But there are two things you need for this: content generation and subscribers. If you can’t do it naturally, you should buy YouTube subscribers. Because even if you produce quality content, your channel will not work without subscribers.

  Please visit our service link: Buy YouTube Subscribers

  VastaaPoista
 2. Buy iOS App Reviews

  More positive reviews can attract various users to put in your app. as a result of the reviews prove your app is value putting in and enjoying, associate in nursing most users would love to transfer an app having additional positive reviews. Examination with alternative ways to urge app downloads, this methodology is simpler and doesn't pay abundant time and energy.

  Buy iOS App Reviews

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.