Parhaimmat palmikkosukat


Heipparallaa, pitkästä aikaa!
Varmaan koko blogin historiassa ei oo näin pitkää postausväliä ollut. Nyt on aika korjata tilanne ja kertoa vähän kuulumisia ja esitellä uusimmat aikaansaannokset. Instagramissa oon edelleen kaikista aktiivisin, joten jos et vielä seuraa miuta niin tee se. Tilini löytyy tietysti nimellä @lankahelvetti.

Helmi- ja maaliskuu meni työntouhussa. Neuloin neulekoneella paljon noita raitasukkia ja tilauksia oli ennätysmäärä. Riitti tekemistä :) kuten miljoona kertaa jo sanonut, niin en viitsi tänne enää päivittää jokaikistä sukkaparia, kun neulon paljon koneella niin homma on sarjatyötä ja sukat milteen identtisiä. Varovainen arvio sukkaparien määrästä on varmaan noin sata kunta.

Maaliskuussa sitten kävi pieni äksidentti. Meidän Irmelihirmeli 7kk vanha tanskandoggipentu, jonka elopaino on jo yli 50kiloa juoksi miuta päin koirapuistossa. Polvi kipeytyi ja siitä alkoi kipuralli, jossa vieläkin kärvistelen. Selvisi, että polvissa on tulehdus ja nivelrikkoa. Kipu on kovaa ja jatkuvaa, sekä se vaikuttaa hurjasti jaksamiseen. En ole käytännössä pystynyt juuri arjen pakollisten askareiden lisäksi muuhun. Työtuolissa istuminen neulekoneen ääressä on tuskaisaa, joten ainut pari minkä oon saanut valmiiksi huhtikuun aikana on nämä käsin puikoilla neulotut palmikkosukat. Ja niitäkin tikuttelin kuukauden päivät hissukseen kun jaksoin. Eilen kävin taas lääkärissä ja kokeillaan taas uutta kipulääkettä, jolla toivottavasti saahaan kipua vähän vähemmäksi ja elämää normalisoitua 😊

Polvikipurallin lisäksi Irmeli sai koirille yleisen kennelyskän pääsiäisen aikaan, joka menikin sitten keuhkokuumeeksi ja pääsiäinen meni Helsingin Viikin eläinsairaalalla teholla. Koirat on meille melkein kuin lapsia, niin huolta itteni lisäksi sitten on ollut näissäkin. Yskään sairastuivat myös pienemmät kleinitytöt, mutta selvisivät vähemmällä ja kotihoidossa. Nyt tänään vihdoin loppuu Irmelinkin ”sairasloma” ja virtaa riittää. 

Mutta nii, niihin sukkiin. En oo varmaan yli vuoteen neulonut sukkia puikoilla käsin. Mutta eipä se taito tunnu mihinkään häviävän! Tää sukkamalli on ollut miun lemppari jo vuosia ja edelleen muistin sen ulkoa. Tuntui kyllä aluksi vähän hassulta neuloa noin paksua lankaa, kun olen puljannut neulekoneen kanssa vain fingerinlankoja viime vuodet mutta sain näiden sukkien myötä vähän intoa ja aloittelin jo seuraavaa polvisukkaparia puikoilla tähän sairasloman viihdykkeeksi. 

Mutta niih, kun on tuo jättikokoinen koiranpentu niin sukkakuvienkaan ottaminen kotosalla ei oo niin yksinkertaista, vaikka tulihan näistä ihan hauskat 😂


Miksen mie saa auttaa? t: Irmeli
Lanka: Novita 7 veljestä
Novita Palmikkosukat - varteen lisätty muutama nurja silmukka, jotta tuli polvarimittaiset

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.