Joulun tohinaa


Blogi on ollut ihan hunningossa, isot pahoittelut siitä!
Oon neulonut ja tehnyt töitä kuin mielipuoli, pyörittänyt siinä sivussa arkea uuden koiranpennun kanssa ja joulukin tulee. Huh!


Messuilta kun selvittiin, niin lähdettiin minilomalle pohjoiseen Tornioon ja meille kotiutui kauan odotettu koiravauva Irmeli. Irmeli on vilahdellut instagramissa ja Lankahelvetin facebook-sivulla, yritän edes siellä muistaa tässä kiireessä päivitellä.
Olen myös mukana Lappeenrannan Joulutorilla, ensimmäinen viikko alkaa olla taputeltu ja olen torilla Lankahelvetin mökissä vielä 22.12. asti. Jos olet kulmilla, tuu moikkaamaan! Muutama tyyppi onkin löytänyt paikalle ja tunnustanut seuraavani miuta somessa, on aina niin ihana tavata teitä lukijoita ja seuraajia oikeassa elämässä!
Sukkasesonki on mennyt tosi hyvin. Miulla on ollut kädet ihan täynnä ja olen orjuuttanut ystävänikin sukan viimeistelyhommiin, koska menekki on ollut kova. Positiivinen ongelma, mutta alkaa jo pieni kisaväsymys ehkä näkyä. Joulun jälkeen aion pitää ehkä pari päivää oikeaa  lomaa ja olla miettimättä villasukkia.. tai sitten en, heh! En osaa istua sohvalla tekemättä mitään!

Harmikseni jouduin sulkemaan nettikaupan kiireen takia jo marraskuussa, mutta jos oot sukkia vailla, niin niitä saa Heinolan Poppoosta tai sitten Joulutorilta.

Palaan tekemään taas tilaustöitä ja verkkokauppa palaa toimintaan vuoden vaihteen jälkeen ja haluan taas päivitellä blogiakin säännöllisemmin. :)

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.