Railakkaat säärystimet ja railakas kiire

Blogi on ollut ihan hunningolla viime aikoina. Tähän voisin selitellä ummet ja lammet, mutta miulla on vaan ollut älytön kiire. Sukkasesonki on alkanut ja oon neulonut kun heikkopää. Tää on ihanaa, mutta välillä vähän ahdistaakin kun miulla on vaan kaks kättä. Mutta tää kiire on positiivinen ongelma, enkä halua valittaa! Ihana kun miun neulomuksista ja sukista tykätään ja olen saanut paljon kivoja uusia mahdollisuuksia taas yrittäjyysrintamallakin.

Oon miettinyt, että kiinnostaisiko teitä lueskella enemmänkin tästä yrittämisestä ja neulontatyöstä? Jos se kiinnostaa, voisin ajatella päivitteleväni siitäkin joskus enemmän.

Mutta miksi postaan nyt, on se kun haluisin esitellä nää; Railakkaat säärystimet. Instagramissa mie jo ne oon näyttänytkin, mutta pitäähän nämä tännekin vielä laittaa! Miulta on PALJON toivottu säärystimiä, mutta en ole vain ehtinyt ajattelemaan niitä sen pidemmälle, paitsi nyt!

Koska se harmaa ja nää raidat on se miun juttu niin siitä jalostin sitten Oikukkaiden sukkien inspiroimana nämä säärystimet. Niissä siis toistuu sama kuin Oikukkaissa sukissa, eli harmaa-musta-väriraidalliset säärystimet. Tein näitä nyt alkuun kolmea väriä, eli pinkkinä, mustaharmaana ja violettina. Nää saa myös kivasti venytettyä ylipolven mittaisiksi tai sitten kivasti ruttuun. Ja testasin näitä mein osuuskunnan kokouksessa 4 erimuotoiseen sääreen niin nää mahtuu tosi monipuolisesti monenlaiseen räpylään!

Näitä on tulossa ensi viikolla Lahden Kätevä & Tekevä-messuille, johon oon menossa myyntihommiin sekä haastateltavaksi ja sitten jos ehdin niin nettikaupankin puolelle. Jos ootte tulossa Lahteen messuille, tulkaa moikkaamaan!


Koneneulottu
Lanka: nelisäikeinen sukkalanka

Näitä oli myös tosi kiva neuloskella, kun sain vihdoin miun neulekoneeseen nelivärivaihtajan, eli voin nyt helpommin neuloa neljällä värillä, ilman että langan vaihtamisessa menee langat solmuun :) 

2 kommenttia

  1. Ehdottomasti kiinnostaisi lukea lisää yrittämisestä, jee!

    VastaaPoista
  2. Taitaa tuossa yrittäjyydessä kiire olla positiivinen ongelma, hienoa että töitä riittää :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.