MIten saada sukasta niin sileät?! + alekoodi!

Ootteko kuulleet sukanpingottimesta tai tuttavallisemmin sukkaplokeista?


 Neuleen viimeistely on tosi tärkeä vaihe. Olen huomannut miten moni tuskastelee, kun puikoista tipahtanut sukka näyttää vähän epätasaiselta tai kirjoneule on vähän kuprulla. Haluatteko kuulla salaisuuden? kastele se sukka! Neuleen kostutus tai sen höyryttäminen höyryraudalla tekee ihmeitä.

Tässä on kuva ennen ja jälkeen, kun olen neulonut neulekoneella sukat ja sitten pingottanut ne näillä sukkaplokkereilla. Ero on aika suuri, eikös vaan? Vaikka neulekoneella periaatteessa neulotaan valmiiksi hyvin sileää neuletta, niin ero on tosi iso silti, kuvitelkaapa miten käy kirjoneuleen tai muun herkästi epätasaiseksi menevän neuleen kanssa ;)

Mie itse suosin sukkaplokkeja. Miusta ne on vaan niin kätevät. Laitan sukan pingottimeen ja sitten suihkutan sen kosteaksi sumupullolla ja tadaa, kyllä on vaan niin sileä sukka ja ihan itsestään. Höyryttäminenkin toimii, mutta koen jotenkin vaivalloiseksi aina kaivaa kaapista silityslautaa ja rautaa. Vaikka mie neulon koneella niin ero on silti tämän toimenpiteen jälkeen valtava. Mie siis pingotan sukkaplokeilla jokaikisen neulomani parin.

Kesällä sukat ovat kivasti kuivuneet hyvinkin nopeasti parvekkeella. Perussukat yleensä vain kostutan kevyesti, mutta huivit ja kirjoneulehommat mie kastelen ihan märäksi. Sukkaplokin avulla sukan saa kevyesti venytettyä sopivan malliseksi!


Ehdottomasti parhaimmat sukan pingottimet saa Succaplokilta. Miulla on myös käytössä ollut vastaavia muiden merkkien sukanpingottimia, mutta ne ovat usein aika heiveröistä muovia ja miun kovassa käytössä ne ovat katkenneet. Nämä Succaplokilta saamani pingottimet ovat vahvaa kierrätysmuovia ja veikkaan, ettei ne todellakaan katkea niin herkästi.

Succaplokki on suomalainen pienyritys Paimiosta ja sen taustalla häärää Aleksi. Kaikki Succaplokin tuotteet tehdään käsin ja kierrätysmateriaaleista.

Yritys syntyi vähän vahingossa kymmenisen vuotta sitten, kun Aleksin vaimo rupesi neulomaan. Tuli tarve neuletarvikkeille ja sukkapingottimille, jotka Aleksi valmisti. Sitten vaimo kirjoitteli niistä nettiin ja niin syntyi Succaplokki ja tällä hetkellä neuletarvikkeita on paljon erilaisia ja niitä myydään ulkomaita myöten. Miusta tarina on hurmaava ja oon fanittanut Succaplokkia jo vuosia. Omasta takaa löytyy jo vanha kunnon Paavo Puikkomitta ja tietenkin jokaisella neulojalla täytyy olla hätätapauksien varalle avaimenperän mallinen puikkomitta ja joululahjatkin käärin viime vuonna Knitting is not a crime-joulupaperiin.

Sain sukkapingottimien lisäksi ihania silmukkamerkkejä ja uuden puikkomitan! Succaplokin ajatuksena on tuoda neulomisharrastukseen lisää väriä, iloa sekä uutta ilmettä! Tarviiko sen puikkomitankaan olla aina tylsä muovilärpäke? Ei miusta ja sitä mieltä ovat Succaplokillakin!


Ja nyt siihen parhaimpaan osuuteen, eli alennuskoodiin!

Succaplokki tarjoaa Lankahelvetin lukijoille -15% alennuksen verkkokauppa ostoksista koodilla LANKAHELVETTI. Koodi on voimassa 15.9.2018 asti.

Kun pääset kassalle niin klikkaamalla kohtaa "Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?" ja kun siihen näpyttelee tuon taikasanan niin ostoksen summasta saa pois -15%. Alennus koskee koko valikoimaa :)

Eli nyt kannattaa sukkasesonkiin shoppailla uudet pingottimet ja tarvikkeet!

*Tämä blogi on tehty yhteistyössä Succaplokin kanssa ja olen saanut tuotteet somenäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.