Kaikkien aikojen villasukat

Pääsin Helsinkiin paikan päälle juhlimaan Novitan uutta sukkakirjaa! Novita täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja sen kunniaksi tehtiin tämä Kaikkien aikojen villasukat-kirja!

Puitteet oli hienot kun juhlia vietettiin Hotelli St. Georgen wintergardenissa. Paikalla oli sukkamallien suunnittelijoita ja jokunen meitä bloggaajiakin. Oli mukava taas nähdä ihmisiä siellä ruutujen takana. Kutsussa luki pukukoodina villasukat ja olikin ihana nähdä niin paljon erilaisia villasukkia!Sain kirjan paikan päällä arvostelukappaleena ja junamatkalla kotiin tavattiinkin sitä jo ahkerasti.

Kirjassa on 28 erilaista sukkaohjetta moneen eri osaajatasoon, niin aloittelijoille kuin taitureillekin ja kaikki kirjan mallit ovat suunniteltu Novitan langoille.


Kirja sopii miusta hyvin vaikka pukinkonttiin lahjaksi aloittelijallekin, kun alkusanoissa oli perussukkaohjeet, taulukot silmukkamäärille ja muuta teknistä tietoa ja sitten ohjeita nii laidasta laitaan. Mukana oli sopivasti yksinkertaisempia malleja, palmikkoa, kirjoneuletta ja vähän pitsiäkin. Kokojakin sukkaohjeista löytyy vauvasta vaariin.

Miun lempparimalli kirjasta oli Sara Rönnbackin suunnittelemat Ruttusukat, mutta tykkäsin myös Sinikka Nissin ruususukistakin!  Miusta oli myös kiva lukea vähän taustoja miten se sukka on syntynyt ja jokaisen ohjeen mukana oli pieni saateteksti suunnittelijalta.Kirjaa voi ostaa kirjakaupoista tai sitten tilata vaikka täältä, klikkaamalla tästä :) 

Kivat oli juhlat! Ja paljon onnea 90-vuotiaalle Novitalle!

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.