Auta asunnotonta

Oon muutaman kerran "neulekoneuran" aikana osallistunut hyväntekeväisyystempauksiin, se on iso etu, kun se sukka syntyy vähän vikkelämpään niin ehdin tehdä välillä jotain muutakin välissä.


Törmäsin facebookissa Ehyt Ry:n Auta asunnotonta - Lahjoita lapaset-kampanjaan.  Mie en oikein osaa neuloa lapasia, mutta huomasin, että myös muita neuleita huolitaan, joten ei muuta kuin sukantekoon sitten!

Sain keväällä ison lankapaketin Megamyynti Areenan Kässäpussilta. Koska kesä on ollut niin hullun kiireinen, en ole ehtinyt juuri niihin lankoihin paneutua, mutta nyt kun kaivelin sopivia lankoja tähän projektiin niin muistin paketin. Paketista löytyi kolme kerää Performancen Sockwool Prime multia, mikä oli pätkävärjätty nelisäikeinen sukkalanka, 75% villaa ja 25% polyamidia. Täydelliset siis tähän projektiin, enkä olisi keksinyt parempaa projektia näille blogiyhteistyönä saaduille langoille. Laitetaan niinsanotusti hyvä kiertämään :)


Neuloin neljä paria reilun kokoisia miesten sukkia. Suurin tarve on ilmeisesti miesten sukille ja käsineille ja ajattelin, että harva jaksaa kovin isoja sukkia tikuttaa käsipelillä niin neulon itse neulekoneella reiluja sukkia.

Ehyt Ry:n keräys jatkuu vielä lokakuulle asti, joten jos siulla on mahdollisuus osallistua niin tee se! Lisää voit lukea heidän sivuiltaan klikkaamalla tästä! Sukat, neuleet ja muut asusteet voi postittaa itse tai sitten monilla paikkakunnilla on keräyspisteitä, johon voi viedä tekeleet postitettavaksi. Esimerkiksi meillä on Kaikniekka-puodissa Lappeenrannassa keräyspiste, mistä oon itse vastuussa ja hoidan valmiit neuleet sitten Ehyt Ry:lle jaettavaksi asunnottomien yö-tapahtumassa.

Lanka: Performance Sockwool multi color
Koneneulottu

1 kommentti

  1. Hieno juttu, että neuloit isot sukat hyvään keräykseen. Se on totta, isoimpien sukkien tikuttelu käsin on joskus uuvuttavaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.