Ne-On Villasukat


Jee, vihdoin voin esitellä miun sukkamalliston uuden tulokkaan! Ne-On villasukat!

Oon varmaan miljoona kertaa sadatellut, kun ei vaan löydy tarpeeks kirkkaita värejä neulottavaksi myytäviin sukkiini. Värjätä en itse osaa, enkä suoranaisesti ole siitä hommasta kauhean kiinnostunutkaan. Maksan mieluusti ammattilaiselle tästäkin hommasta ;)


Lähestyin tossa lopputalvesta Petrichor Yarnsin Johannaa ja kyselin, että mites olis tälläinen pieni yritysyhteistyö. Suunniteltiin ja lopputulos on sitten tässä. Neulefestareilta sain mukaani tilaamani langat ja voi sitä riemun määrää. Odotin kyllä ihania lankoja, mutta Johanna ylitti odotukseni kirkkaasti! Oon niin hypessä, että sain vihdoin haaveilemiani lankoja, josta voin tehdä ihania sukkia, eikä kellään muulla ole vastaavia tarjolla!

Alkuperäinen tarkoitus olikin julkistaa nämä vasta syksyllä, mutta kun oon malttamaton niin laitoin ne etsyyn jo viikko sitten. Menivät hyvin kaupaksi näilläkin helteillä mutta muutama sukkapari olisi vielä uutta kotia vaille ja löydät ne täältä etsystä. Sukat ovat siis erikoiserää, neonlangat on Suomessa käsinvärjättyä :)

Sen verran uskallan paljastaa, että syksyllä on tulossa näistä myös polvisukkaversio. Stay tuned ;)


1 kommentti

  1. Ai että nää on hienot! Pitääpä syksyllä harkita polvisukkatilausta, miulla ei näköjään ole enää aikaa neuloa mitään ihan vaan itelleni :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.