Kesän kuulumiset

Blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa kesän aikana, mutta mie en. Oon milteen hukkunut töihin ja neulonut kuin hullu. Neulon PALJON sarjana sukkia, joten en oo nähnyt mitään järkeä postata jokaista paria tänne, kun ne ovat milteen samanlaisia. On tehty Riemukkaita, Ne-On sukkia, Oikukkaita ja jokunen miesten villasukkakin.


Laskeskelin tuossa, että onnistuin viikossa neulomaan 30 paria sukkia valmiiksi asti, joten siitä voitte miettiä tahtia, mitä on tässä muutamat viime viikot taottu. Olin ajatellut, että kesällä kerkeen vähän lomailla (kerkesin kyllä vähän sitäkin..) ja teen syksyksi varastoa, koska kuka nyt kesällä villasukkia ostaisi. Voi kun olin väärässä. Nettikaupassa on kilahdellut ihan mukavasti, sekä Kaikniekka-puodissa Lappeenrannan keskustasssa on ollut varsinainen sukkakato. Siellä piti jo melkeen myydä ei oota, kun isommat polvisukat ovat jo loppuneet. Ja en missään nimessä valita, en vain osannut varautua, on vaan superhienoa, että miun sukista tykätään ja mie saan paahtaa menemään! ❤️

Onneksi miun työ on joustavaa, että voin valita itse milloin teen ja mitäkin. Pystyin nautiskelemaan kesäpäivistä myös töitä tehden, kun kasattavia ja ommeltavia sukkia voipi kätevästi kuljettaa mukana ja tehdä siinä kesähengailun lomassa. Vietän yleensä päivän tai kaksi neuloen hurjana, sitten seuraavana päivänä voi vaikka lähteä rannalle tai kaverin mökille sukkakassin kera ja viimeistellä siellä :) Olen myös orjuuttanut pari ystävääni (jotka kyllä lupautuivat vapaaehtoisesti) langanpäättelyhommiin, kiitos avusta!❤️

Alemmassa kuvassa oltiin paikallisen koirayhdistyksen luonnetestitapahtumassa ja odoteltiin omaa vuoroa, saatiin vähän huvittuneita katseita kun siinä samalla sukkia kasattiin - mut hei, se pari tuntia oli oikein oivaa aikaa odotellessa vähän ommella ja tehdä samalla kun katseli koirien suorituksia!


Toinen syy, miksi oon neulonut niin hulluna on se, että sain jälleenmyyntipaikan Helsingistä! Eli huomisesta alkaen Lankahelvetin sukkia saa myös ostettua Unelma Puodista, joka sijaitsee manskulla Töölössä! Eli kipin kapin ostoksille, jos siellä päin olette! Ratikalla pääsee melkein oven eteen ja puodista löytyy paljon muutakin käsillä tehtyä!


2 kommenttia

  1. Mielettömän hienoa kuulla, että käsityöyrittäjän tuotteille on kysyntää! Kaikkea onnea jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eihän tällä nyt iha täyspäiväisesti itteää elätä, mutta suunta on selkeesti oikea ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.