Festarihulinat Jyväskylässä

Huh, sen verran kiirettä on pitänyt, etten ole kerennyt kirjoittelemaan neulefestaritunnelmointia aiemmin. Mie olin jopa ajatellut, että jotain instaliven tynkää tai jotain olisi sieltä festareilta kerennyt, mutta voi kuinka väärässä olin. En edes muistanut juuri kuvailla kameralla, joten kuvatulvaa ei valitettavasti ole luvassa, mutta instagramissa niitä muilta olette varmasti nähneet jo tarpeeksi ;)


Olin paikalla lauantaina, enkä päässyt tänäkään vuonna osallistumaan kursseille, joten suunnitelmana oli tunnelmoida ja hengailla. Festareilla olikin ihan älytön meno ja häsliki, siis sillee hyvällä tavalla. Tosi moni teistä lukijoista ja seuraajista tuli moikkaamaan, mikä oli tosi kiva! Oli niin ihana nähdä teitä ja kiva kun tulitte moikkaamaan! Kävin  myös pikaisesti pyörähtämässä kässäbloggaajien miitissa matkaseuralaisteni odottaessa. Oli kiva törmätä myös teihin "kolleegat" <3 Lankakojulla tapasin myös neuleidolini Stephen Westin! Jee!

Ihan hirmuisia festariostoksia en tehnyt. Mukaan tarttui muutama kortti ja hauska avaimenperä, sekä Rouva Silmusolmun käsinvärjätty minivyyhtisetti, jota olin jo keväällä kuolannut nettikaupassa.


Ensi vuonna toivon yhtä hyvää säätä ja viisaampi ois varata reissuun kaksi päivää ainakin! Kiitos Titityylle ja järjestäjä taholle ja ihanille ihmisille päivästä!

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.