Täydelliset Hai-saappaiden kanssa

Somen ihmeellisessä maailmassa törmää paljon ihaniin ihmisiin! Tuossa kevään korvalla tutustuin instagramissa Purematta Paras-blogin Jennaan, kun hän etsi itselleen villasukkia. Höpöteltiin ja tultiin tulokseen, että neulon mittatilauksena hänelle ylipolven mittaiset keltaiset oikukas-polvisukat.
Miullahan on niin sanotusti valmis mallisto (perusraitasukat, riemukkaat jne) mitä pääosin myyn ja valmistan tilauksesta, mutta teen myös toiveiden mukaan jos vain mahdollista. Vähän harkitsen, jos joulumarkkinoille tekisi näitä ylipolvenmittaisia valmiiseen mallistoon, mutta katsotaan.

 Jenna toivoin ylipolven mittaisia ja mietittiin sopivia värejä ja sitten tuumasta toimeen ja neulomaan :) Ja näistä tuli vallan hauskat!


Sukkakuvat otti Jenna, hän osaisi ottaa myös niin hienot kuvat sukistani, että ne kelpasi Nokian saappaiden viralliselle instatilillekin näytille ;)

 Jenna ylläpitää Purematta Paras-blogia, jossa hän kirjoittelee arjestaan koiralauman kanssa. Koiraihmisenä tietty tykkään lueskella vaihteen vuoksi myös muitakin kuin kässäblogeja ja koirajutut kiinnostaa aina! Jennan blogiin ja hänen ihanaan koiralaumaansa voit käydä kurkkaamassa täältä 

Ja tää viimeinen kuva on miun ehdoton lemppari. Persoonallisen oloinen whippet-Alpi ei paljoa poseerailuista piitannut, mutta sattui sopivasti linssiin! <3
Lanka: fingerin vahvuiset sukkalankat
Koneneulottu

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.