Kesäiset sukkaset

Sain Orimattilan Megamyynti-areenalta postia ja kasan lankaa joku aika sitten. En ole vielä kerennyt kaikkia lankoja kokeilemaan, mutta ensimmäisenä testiin lähti puuvillasukkalanka. Lanka toi miulle mieleen jäätelön, tai strösselin!


Neuloin sukat neulekoneella, sujui mukavasti silläkin. Neulekoneella neuloessa löyhäkierteiset langat voivat olla haaste, mutta tämä kulki ongelmitta ja lopputuloksena oli ihanat kesäsukat ystävälle. Langassa oli puolet puuvillaa, loput villaa ja polyamidia. 


Jos et jo tiennyt niin Orimattilassa Lahden kupeessa sijaitsee Megamyyntiareena, mikä on Suomen suurin outletmyymälä. Itse olen piipahtanut siellä pariin otteeseen ja joka kerta äimistynyt tavaran määrästä - ja hinnoista.

Ilokseni viime reissulla talvella huomasin, että siellä on myös valtaisa lanka-osasto! Lankaa löytyi hyvinkin huokeaan hintaan ja paljon valinnan varaa. Hauskaa oli miusta, että osa langoista oli ns. pussituslankoja, eli sai itse valita tietyn kokoiseen pussukkaan tiettyjä lankoja niin paljon kuin mahtuu! Myös ihan peruskeriä löytyy ja varmasti jokaiselle tekijälle jotain! Suosittelen kesäretkeä tuonne suunnalle!

Megamyyntiareena on hirmuisen iso paikka, joten vaikka perheen kera tonkimaan, löytyy varmasti miehille ja lapsillekin tekemistä sieltä, heh!


Megamyyntiareenalla on myös nyt oma villasukkakilpailu!
Kisaan ehtii osallistua elokuun loppuun asti ja palkintona useamman sadan euron arvoisia lahjakortteja. Myöskin sukankudonnan SM-kisat ovat kuulema tulossa! Kuulostaa jännältä! :)

*Langat saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.