Neulekirja lapsille


Norjalaiselta neulebloggajalta/kirjailijalta on tullut nyt kolmas kirja! Tykkäsin hirmuisesti kahdesta aiemmasta kirjasta, sukkakirjasta sekä lapaskirjasta. :) Miulla itselläni ei ole lapsia, mutta onneksi noita kummilapsia on, joten käyttöä kirjalle varmasti löytyy.

Kirjasta löytyy 45 erilaista ohjetta eritasoisille neulojille.


Kolmas kirja on hyvin samanlinjainen kuin Joridin aiemmat kirjat, paljon kirjoneuleita, mutta myös perusoheita erikokoisille helposti muunnettavissa. Ohjeita tytöille ja pojille! Lapsethan tunnetusti tykkäävät hauskoista kirjoneulekuvioista ja niitä tässä kirjassa riittää!Miulle itselle on välillä hankalaa laskea neuletiheyttä tai muuta, niin Joridin kirjoissa on selkeästi selitetty miten esimerkiksi vain lankaa vaihtamalla sama ohje pätee eri kokoihin. Esimerkiksi samalla ohjeella nelisäikeisestä ohuesta fingerin vahvuisesta langasta tulee hyvät sukat taaperolle, mutta jos samalla ohjeella tekee esimerkiksi nallelangasta, joka on paksumpi niin siitä saa jo isommalle pikkutyypille sopivat sukat.

Ei välttämättä tarvitse osata muokata kuvioita tai muuta, pelkkä langan vaihto riittääOma suosikkini tässä kirjassa oli ehdottomasti ponikuvio, jonka ohje löytyi lapasiin, pipoon ja sukkiinkin ja onneksi vanhin kummityttöni on my little pony-faneja niin pääsen varmasti neulomaan tuosta jonkun version ;) 

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.