Hipsaus väriä


Neuloskelin neulekoneella vähän hillitympiä, mutta silti värikkäitä sukkia Kaikniekka-puotiin. Vaikka mie ite rakastankin värejä, eikä niitä koskaan voi olla liikaa niin tiedostan kumminkin sen, että less is more - joillekin tyypeille, joten ajattelin sitten kokeilla tälläistä. Resorin ja kärjen neuloin jollain kivalla värillä, mutta itse sukkaosan sitten neuloin vain harmaalla ja mustalla raidoittaen.



Näistä tuli miusta aika vinkeitä ja niitä jo muutama pari on Kaikniekka-puodista lähtenytkin jo uusiin koteihin. Tykkään neuloa sarjoja neulekoneella ja mikään ei ole niin tyydyttävään kuin viimeistelty sukkapino. Näitä oli kiva neuloa suurempikin sarja, koska vaan resorin ja kärjen väriä vaihtamalla siitä tuli ihan oma yksilönsä mutta silti se sopii tuotesarjaan ja sama idea jatkuu kumminkin.

Ja niin se vaan on, tuo harmaa mitä käytän lähes kaikissa myynnissä olevissani sukissa on niin toimiva väri, että se toimii miltein missä yhdistelmässä vaan. 😍Ja kuten kaikilla myyntisukilla, niin näilläkin on nimi. Niistä tuli Hipsukkaat! Kaikkien sukkieni mallinimet ovat kas-päätteisiä adjektiivejä niin näistä tuli sitten Hipsukkaat - koska niissä on hipsaus väriä :)


Lanka: Ohuet sukkalangat, fabel, alize
Koneneulottu

Ps. Minivyyhtiarvonta on edelleen vielä voimassa, olethan osallistunut jo? 

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.