Tervetuloa kaaokseen!


Ajattelin vihdoin esitellä miun pikkuruisen työhuoneen (tai jos totta puhutaan niin vaatekomeron), joka on vihdoin toimiva ja käytännöllinen. Jee!

Myö asutaan isännän kanssa 70-luvulla rakennetussa kaksiossa kerrostalossa. Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja asunto on varsin avarata, mutta siinä on vaan se vika - se on kaksio. Kun neulekone muutti meille 1,5 vuotta sitten oli ihan selviö, että mihinkään olkkarin nurkkaan sitä ei laiteta. On se sen verran ruma hökötys. Makuuhuoneemme on aika iso, mutta isännän työpöytä ja tietokonevermeet on siellä, enkä halunnut siirtää niitäkään olkkariin, joten päätimme raivata isosta vaatehuoneestamme tilaa neulekoneelle.


Meillä ei ole muualla säilytystilaa (ellei keittiötä lasketa) juurikaan, joten mein vaatehuone on varsinainen tilaihme ja monitoimitila, samalla osittain siivouskomero, vaatehuone ja nyt myös miun työtila. Tykkään siitä, että saan välillä oikeasti sen oven kiinni ja "työt" pois mielestä.

Viime viikolla työhuoneessa on ollut myllerrys, kun ihanan serkkutyttöni kanssa järjestimme ja kävimme kaikki langat läpi - kaksi isoa kassia meni lahjoitettavaksi ja järjestimme langat vihdoin fiksuun järjestykseen, että niitä on helppo ottaa ja käyttää kun tuossa neulekoneella neuloo.


Sain myös vihdoin oikean työpyödänkin tuonne, joka oli pitkään etsinnässä. Tila on niin pieni, että sinne ei tuntunut löytyvän oikeanlaista pöytää. Äitini oli saanut anopiltaan vanhan singerin, mutta sille ei heiltä löytynyt paikkaa, joten se muutti meille ja mie sain aivan täydellisen kokoisen työpöydän. Ennen työpöytää kaikki postituskamat ja muut olivat sikin sokin pitkin asuntoa, osa olkkarissa nurkkapöydällä ja osa keittiössä. Nyt ovat kaikki järjestyksessä hyllyillä ja työpöydällä. Se helpottaa myös työntekoa kun kaikki vaan on järkevästi yhdessä paikassa.

Ainut miinus tuossa huoneessa on, että se on pimeä ja ikkunaton, mutta ikeasta ostamani 10€ työvalaisin on osoittautunut kyllä helmeksi, sen saa kätevästi pyöriteltyä myös työpöydän valoksi kuin neulekoneen ääreenkin. Ikkunaongelmaan ystäväni ehdotti ratkaisua, että tulostetaan hienoja maisemakuvia ja kaiuttimella soitellaan linnunlaulua, heh! Mutta ehkäpä mie nyt näillä selviin ;)


Tälläinen on siis se Lankahelvetti - hallittu lanka/neulontakaaos! <3

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.