Se hiton kastike puoti

Pääsin tossa talvella tekemää mageen yhteistyöprojektin ja tajusin kauhukseni, etten ole kirjoitellut siitä blogiin mitään! Lankahelvetin fb-sivulla oli tästäkin vähän sivulauseessa, mutta valoitampa enemmän.

Kuva Jävla sås bolagin fb-sivulta

Olen tehnyt siis jonkin verran alihankintaa ja yritysyhteistyötäkin. Toivon, että tulevaisuudessa enemmänkin, koska faktahan on se, että villasukat ovat aikalailla sesonkituote ja jos haluan elättää itseni niin tälläisiä kivoja juttja on tehtävä enemmän.

Sain joulun tienoolla Jävla sås bolagin superilta soossifaijalta Kaiukselta viestiä, että kiinnostaisiko tehdä heille muutama paria kämmekkäitä kastikkeen kylkeen liikelahjaksi ja verkkokauppaan. 
Noh, mitäs muutakaan siihe vastamaamaan, että totta hitossa! Vaikka äitini kutsuu miuta sukkakuningattareksi ja villasukat on ne miun juttu niin on kiva tehdä välillä jotain muutakin ja poistua ns. omalta mukavuusalueelta. Ja oikeasti - Hiton kastikepuoti ja Lankahelvetti - voiko ne nimetkään paremmin sopia yhteen? 

Jävla sås bolag on myös Lappeenrantalainen firma ja oli tuossa talvella myös Leijonan Luola tv-ohjelmassa. Itse olen seurannut tuota menestystarinaa jo alusta asti viime keväältä, joten olin tosi iloinen ja kiitollinen, että pääsin pieneksi osaksi tätäkin yritystarinaa. 


Tätä projektia tehdessä opettelin myös käyttämään koulun hienoa elektonisesti ohjattavaa neulekonetta. Omalla neulekoneellani pystyn neulomaan vain 24 silmukkaa leveitä kirjoneulekoneita, kun taas tolla elektorisella pystyy tekemään jopa 200s leveitä kuvioita. Muuten se pelittää samalla tavalla käsillä kuin tuo oma kotikonekin.

Mallia hiottiin muutaman koeversion myötä. Olen aiemmin neulonut neulekoneella semmoisia yksinkertaisempia kämmekkäitä ilman peukaloa, mutta halusin näihin senkin. Nämä neulottiin siis kahdessa osassa ja sitten ommeltiin muotoonsa. Se myös istuu hyvin käteen, koska siinä se peukalokin on. 

Mutta tälläiset niistä sitten tuli :) Harmikseni en ottanut niistä kunnon kuvia itse, joten lainasin kuvat Jävla sås bolagin sivuilta.


Jävla sås bolagin kastikkeita taitaa nykyään saada aikalailla ympäri Suomen, mutta niitä kuten miun neulomia kämmekkäitäkin löytyy heidän nettikaupasta, kurkkaa tästä. :) 

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.