Miun lempparit

Joko ootte löytäneet youtubesta neulepodcastit? 
Mie oon iha koukussa! Miusta on ihanaa katsoa ja kuunnella niitä samalla kuin itse touhuaa omien neuleiden parissa.Usein istun sohvan nurkassa ja samalla joku podcasti pyörii taustametelinä. Tykkään erityisesti siitä kun miulle tulee niistä semmoinen fiilis, että neuloskelen jonkun kaverin kanssa vaikka toinen on siellä ruudun takana.

Ajattelin nyt esitellä muutaman miun suosikkineulepodcastin, joten olkaapa hyvä
Sewsannan kässäkori
Sanna on lämminhenkinen samasta kaupungista, eli Lappeenrannasta. Pitäähän sitä paikallista tukea! Sannan videoissa taustalla usein vilahtaa koirat niin mikäpäs sen mukavampaa, kun miekin oon tällänen "hullu koiraihminen" <3

Rouva Silmusolmu
Sirpa on ihanan pirteä lankakauppias Sastamasta (Silmusolmu-kauppa). Pidän Sirpan huolella tehdyisstä videoista; selkeesti visuaalisuutta mietitty. Ja koska mie oon utelias, niin miusta on ollut jännä päästä kurkkaamaan ns. kulisseihin ja miltä se lankakauppa näyttää; Osa Sirpan podcasteista on kuvattu Silmusolmu-kaupan takahuoneessa. :)

Langanlumous
Mona on iloinen höpsö Pieksämäeltä. Monan podcastit ovat ihanan pirteitä ja Monan uusi Haastattelussa-sarja on tosi mielenkiintoinen! Mona on ehtinyt tehdä jo reilut 40 jaksoa, joten häntä voisi sanoa jo pitkän linjan neulepodcastaajaksi.

Joku Roti Sentäs!
Jonnasta oon kertonut täällä ennenkin, mutta kertaus on opintojen äiti. Jonnasta on tässä viimeisen vuoden aikana kehkeytynyt miulle ihan oikea ystävä oikeassa elämässä. Jonna asuu naapurikaupungissa Imatralla ja livenä myö ollaan tavattu jo useampi vuosi sitten; mutta ystäviksi lähennyimme juurikin neulepodcastin ja muiden somekanavien kautta.
Jonna on ihana kahden lapsen äiti, joka on sikinsokin langoissa ja monta projektia aina tulilla ja kesken! Kannattaa kurkata Jonnan poscasti; yhdestä jaksosta saattaa jotain tuttuakin löytyä ;)

Nonnu Neuloja
Nonnu on miulle tuttu jo vuosien takaa; Nonnu piti aikanaan kivaa neuleblogia ennekuin siirtyi podcastien pariin ja seurasin häntä jo silloin. Neulojana Nonnu on täysin päinvastainen jos miuhun vertaa - paljon luonnonvärejä ja harmaata ja rauhallista, mutta silti aivan ihania! Nonnu on persoonanakin hirmuisen rauhallinen ja se lämpö huokuu hänestä myös videoilla. <3

Kuka on siu lemppari neulepodcastaaja? Jätä kommentti! 

1 kommentti

  1. Rva Silmusolmulta ja Nonnulta tulee katsottua kaikki jaksot, noita muita olen katsonut silloin tällöin. Näiden lisäksi omia suosikkeja mm. Koukuttajan kootut, Let's make this a good day, Villapaitapeli, Palasia Arjestamme, Langankiertokuja, Hannan neulenurkka ja Taijan tekeleet. :) -Tiia-

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.