Keväinen Taina

Sain jokunen aika sitten Majapuulta blogiyhteistyön merkeissä mm. tämän ihanan langan. Vilauttelinkin sitä jo instagramin puolella.

Lanka on Ranskassa käsinvärjättyä merinosukkalankaa, sitä löytyy Majapuulta, klikkaamalla tästä.


Vyyhti oli niin kaunis ja vaikka se olikin sukkalankaa, niin en tietenkään raaskinut siitä sukkia tehdä. Lanka oli ihanan pehmoinen ja kivat sukatkin siitä varmasti olisi tullut, mutten ainakaan itse olisi niillä raaskinut kävellä. Huivina se kestää kauemmin ja näkyykin helpommin kuin sukat kengissä ;)

Tovin etsiskelin sille sopivaa mallia, kunnes Ravelryssä törmästin Taina-huiviin, jonka saatteena ohjeessa luki; "Huivi on suunniteltu käsinvärjätyn sukkalangan kauneimmille vyyhdeille, joita ei malta käyttää sukkiin" Eli täydellistä! Allekirjoitan täysin!


Taina-huivia oli kiva neuloa myös siksi, että ohje oli rento ja helposti muokattavissa. Jatkoin huivia niin pitkälle kun lankaa riitti, eli toistin ohjeen kerrattavan osuuden 2,5 kertaa.  Hennot pienet pitsikerrokset pitivät sopivasti neuleintoa yllä ja huivi valmistui nopeasti. Itse ainakin tunnustaudun kyllästyväni nopeasti, mutta huivien eri osiot, tai langanvaihdot innoittavat tekemään yksinkertaisempiakin juttuja, kun ajattelee, että noh, seuraavaan osiin vielä.. sitten seuraavaan.

Puikot: 4mm pyöröt
Olen saanut langan somenäkyvyyttä vastaan Majapuulta.

2 kommenttia

  1. Ihana lanka ja todellakin kaunis huivissa:)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana huivi! Seurailinkin instassa tätä sun huiviprojektia ja pistän korvan taakse tämän kivan huiviohjeen. Ohje sopii täydellisesti tällaiselle käsinvärjätylle langalle. Riittävän yksinkertainen malli, että lanka pääsee oikeuksiinsa, mutta kuitenkin jotain jujua, että on kiva neuloa. On muuten kiva nähdä miltä tuo lanka näyttää neulottuna. Itse ihastelin myös tätä lankaa Majapuulla, mutta päädyin sitten tilaamaan toista sävyä. Tämä on kyllä aivan ihana <3 Voi olla, että täytyy käydä vielä tekemässä lisätilausta :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.