Kevään uusia tuuliaRegialta tuli kevääksi ihana sukkalanka! Lanka on 72% puuvillaa ja loput keinokuituvahviketta. Otin sitä testiin käydessäni joku aika sitten Pyöröpuikossa. Vihdoin sitten kiireiltäni kerkesin ottaa vähän "omaa aikaa" ja neuloin neulekoneella sukat äidille lahjaksi. Joko sie oot törmänny tuohon uutuuslankaan?


Olen äidille viime vuosina muutamat puuvillasukkalangasta neulotut sukat tehnyt ja aina ovat olleet etenkin kesäisin kovassa käytössä. Äitini toimitti myös sukkamallin virkaa näissä kuvissa ja tietenkin meidän karvalapset Lilo & Tyyne änkesivat kuviin myös - tai lähinnä äitini syliin kun kerran lattialle perseensä iski ;)

Vähän jännitti miten tuo lanka neuloutuu neulekoneella, koska tuntui rispaantuvan aika herkästi, mutta ongelmitta selvittiin. Neulekoneella kun neuloo niin pörröisemmät ja löysäkierteisemmät langat ovat aina pieni haaste. Uskallan siis suositella tätä lankaa myös koneneulontaan.


Instagramissa ja netissä on vilahdellut paljon samasta langasta neulottuja vesimeloniversioita ja mietin tovin, että mitähän hedelmää tämä minun valitsemani oikein esitti. Olin hukannut vyötteen jo mutta onneksi google kertoi sen olevan Pitaija - eli lohikäärmehedelmä. Itselle kyllä täysin nevahööd mutta kivat sukat tuli ja kuosi oli hauska :D

Lanka: Regia tutti frutti puuvillasukkalanka
72% puuvilla, 18% polyamidi, 10% polyesteri
Värinro 2419 Lohikäärmehedelmä
Koneneulottu

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.