Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?


Näistä sukista tuli niin ihanan pirteet ja keväiset, että en kestä! Miellän itse vahvasti kirkkaan keltaisen värin kevääseen. Keltaiset tulppaanit, pääsiäinen ja narsissit, toukokuu ja ah. Tule pian!

Niinkuin Aikakone laulaa, niin kovasti ootan jo toukokuuta! On luvassa hirveesti menoa ja meininkiä ja toukokuu toivottavasti huipentuu miun valmistumiseen. Miusta tulee siis käsityöammattilainen! jeee! Kaksi vuotta koulua on mennyt hirveän nopeasti.Mutta näihin sukkiin - muutaman parin oon tilauksesta tehnyt ja tarkoituksenani on valmistaa niitä myös sukkapuotiin ihan pysyväksi malliksi, mutta vielä en ole ehtinyt sinne asti. Nämäkin sukat tulivat tilaustyönä instagramin kautta.

Kuten kaikilla miun malliston sukilla on nimi niin näilläkin - ovat siis Oikukkaat polvisukat. Oikukkaita saa myös ihan perusvarrella, enkä valitettavasti keksinyt polvariversiolle mitään kivaa nimeä, joten saapi kelvata. Ja miksi ne on just oikukkaat? Oikun näihin sukkiin tekee tuo yksi väriraita. Muuten ne on ankeet ja harmaat, kuten arkikin aina välillä, mutta sillon tällön tarvii jonkin pienen oikun niin se on sitten tuo väri ja mitä pirteempi niin sen parempi ;)

Meni muuten oikeasti hyvä tovi joulun alla etsiessä oikean väristä keltaista. Moni keltainen lanka on joko liian hailakka tai sitten se taipuu sinapin keltaiseen. Keltainen ei oo muutenkaan miun suosikkiväreissä ihan kärjessä, mutta jos se on tarpeeksi kirkas ja mitä neompi niin sen parempi. Kuviin on hirmuisen vaikea saada oikeaa sävyä, mutta nämä ovat kunnon "haisaappaan keltaiset" jos voisin niin sanoa.

Lanka: Fingerin vahvuinen sukkalanka
koneneulottu

Ei kommentteja

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.