Vanhan sataman messut

Kävin vähän extemporereissulla Helsingin vanhan sataman kädentaitomessuilla viime lauantaina. Tiesin kyllä messuista jo hyvän aikaa, mutta en ollut oikein hirveen innokas lähtemään, mutta kun pari luokkakaveria sai miut ylipuhuttua niin sitten mentiin. Ja kivaa oli! Samalla reissulla pääsin vielä katsomaan meidän Tyynekoiraa, joka on kasvattajalla äityislomalla hoitamassa pentujaan. Mikäs sen parempaa!

Suurin syy messuinnon puuttumiseen oli tämä pienyrittäjäopiskelijan budjetti, ettei hirveesti ollut varaa shoppailla. Selvisin koko messuilta vain yhden ostoksen kera pois, mikä on mielestäni varsinainen saavutus! Ostin Ilokaupan osastolta ihanan lankapallokorun, vaikka harkitsin pitkään tota Hooker-korua, mutta kun oikeasti virkkaan niin vähän niin se jäi. Hauska se oli :D


Kävin edellisen kerran samaisilla messuilla toissa syksynä, paikka oli tuttu ja hyväksi havaittu. Ilmeisesti nyt nämä messut järjestettiin viimeistä kertaa tuolla vanhassa satamassa. En löytänyt tietoa messujen jatkuvuudesta, toivottavasti uusi paikka löytyy. Toisaalta ymmärrän, koska kiroilin itsekin muutaman kerran sinne tullessa parkkipaikkojen saatavuutta, kolmannella korttelikierroksella sitten löytyi sopiva rako. Messukeskuksissa on tuo asia aina helpompi, eikä tarvii miettiä mihin auton saa.Paljon messuilla oli käsinvärjättyjä ja aivan ihanan värisiä lankoja ja sain topputtella itteäni koko ajan niiden kanssa ja järkeillä päässä, etten tiedä edes milloin kerkeisin niistä mitään neulomaan kun on niin monta projektia nyt tulossa.. Ihania jokatapauksessa! Onneksi niitä voi tilailla jälkikäteen myös netistä ;)


Tarjolla oli paljon muutakin kuin lankaa, neulesaippuaa, kirjoja, helmiä, valmiita neuleita ja paljon oli lasten vaatteisiin (tai miksipä ei aikuisellekin) kankaita.

Yksi maininnan arvoinen on tämä Shalmiak. Shalmiak on Lappeenrantainen pienyritys, jota itseasiassa pyörittää miun pikkuserkun puoliso. Olen netissä ihastellut näitä kankaita (NO KATTOKAA YKSISARVIA, VOIKO OLLA TYKKÄÄMÄTTÄ?!) ja harmitellut, etten oikein osaa ommella, enkä ole muutenkaa oikeen inessä siinä skenessä, mutta paljon löytyy kaikkea kivaa. Sari Shalmiakilta suunnittelee itse kankaan kuosit. Lämmin suositus tälle! Käykäähän kurkkaamassa! Heidän sivuilleen pääsee tästä klikkaamalla


Pääsin messuille veloituksetta bloginäkyvyyttä vastaan.

1 kommentti

  1. Voi miten ihania kankaita, pakko varmaan tilaa vaikken osaakaan ommella 😂

    Ja jos vielä kaipalet kaupunkilankaa, niin ainakin lankakerän nettikaupassa oli 😊

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.