Tyynysotaa
Miulla on tässä keväällä näyttötyöt. Siihen on tulossa jonkinlaisia tyynyjä, niin halusin harjoitella tyynyjen neulontaa. Tai siis tyynynpäällisten. 

Sattui niin sopivasti, että hyvä ystäväni on tekemässä tässä muuttoa niin hän "tilasi" miulta neljä tyynyä. Sain siis hyvän uhrin näihin ensikokeiluihin! Lopputulos miellytti miuta, sekä tyynyjen saajaa :)Projektihan itsessään ei ollut vaikea, mutta mie aina jännitän uusia juttuja, joita en koskaan oo tehnyt. Neuloin tyynyt kahdella eri tavalla. Kun miulla on kaksitasoinen neulekone, niin ensimmäisen tyynyn neuloin pyörönä, mutta se oli kovin tuskaista, kun mokoma neulekone jätti joka kerroksella neulomatta jotain silmukoita, mitä piti sitten käsipelillä korjata. Päätin, että teen seuraavat toisella tyylillä ja neuloin ne tasona, vaikka se tiesi enemmän ommeltavaa. Neuloin tyynyt siis neulekoneella, sen jälkeen silmukoin koristetyynyn sinne sisälle ja ompelin saumat. Hyvä tuli! 

Langaksi valittiin dropsin fabel, joka on edullinen sukkalanka, kestää konepesua ja halpa materiaali harjoitella, jos joku meneekin mönkää. Yhden tyynyn jouduin purkamaan, mutta muuten onnistuin kiitettävästi. 

Lanka: Drops fabel
Koneneulottu

1 kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.