Saanen esitellä..


Tässä olis uusi tuote miun tuotesarjaan! Hupsukkaat! Kiitos Mirkalle, ja kaikille instassa ja fbssä kommentoineille nimiehdotuksista! Tämä oli alunperin kouluprojekti. Paula Malleus Remakelta oli kertomassa meille kiertotaloudesta ja omasta työstään kierrätysmateriaalien parissa. Saatiin sitten tehtäväksi tehdä jotenkin omasta materiaaleista kierrätettäen jotain. Noh, mikäpäs muukaan sitten tein kuin jämälankasukat. Kierrätystähän tämä varsinaisesti ei ole, mutta sain näihin sukkiin uppoamaan pieniä nöttösiä, semmosia "turhakekeriä" mistä ei oikein muutakaan saa.


Yhdistin 4 eri pätkävärjättyä fingerin vahvuista sukkalankaa ja neuloin ne satunnaisessa järjestyksessä ja näin ollen sukista tulee vahingossa kuvat. Nimi Hupsukkaat tulee Hups ja sukkaa - ja kun miun muidenkin tuotteiden nimet ovat kas-päätteisiä adjektiivejä niin oli hyvä jatkaa näin.
Suunnittelin tekeväni näitä jonkinlaisen erikoiserän myyntiin.


Lanka: Erilaiset fingerin vahvuiset jämälangat
Koneneulottu

Tää oli kyllä hauska projekti ja vahingossa syntyy näköjään ihan kivoja juttuja. Nämä ovat vähän kuin räsymattosukat mutta koneneulottuna versiona. Kun tein kärjen, kantapään ja resorin yksivärisenä, niin se tekee sukasta kumminkin parin, vaikka itse raidoitus menee ihan hups vaan, miten sattuu :) 

5 kommenttia

 1. Ihan on hupsukkaiden näköset, jämät hyötykäyttöön :))

  VastaaPoista
 2. Ihanat!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mageet! Mutta miten yhdistät langat, että ne kestävät mennä läpi neulekoneesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein ymmärtänyt kommenttiasi, mutta neulon siis ihan raitana nuo ja kuten muutkin sukat neulekoneella :)

   Poista
  2. Ajattelin ensin, että olet keksinyt hienon keinon välttää pätkälankojen päättelemisen. :) Mielleyhtymä tuli juuri räsymaton kuteen jatkamisesta. Ymmärsin siis väärin tuon lankojen "yhdistämisen".

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.