Uusi vuosi ja uudet haasteet

Miulla on ollut ehkä hulluimmat puol vuotta, mitä muistan olevan. Julkaisin Etsyyn verkkokaupan, osallistuin myyjäisiin ja pop up-tapahtumiin ja tehnyt hulluna töitä - eli villasukkia.
Kiire ei oo täällä blogin puolella niin näkynyt, muuta kuin hiljaisuutena. Olen kumminkin ahkerasti päivitellyt instagramia ja facebookkia, mutta kun olen nyt viime aikoina lähinnä valmistanut vain tuota tuotesarjaani - riemukkaita ja muita niin en ole nähnyt tarpeelliseksi esitellä niitä aina täällä, koska jokainen pari on milteenpä identtinen. :)

Meillä oli 2kk työharjoittelu koulussa ja käytännössä siis valmistettiin omia tuotteita ja niitä sitten myytiin, kuka mitäkin kanavaa pitkin. Laskeskelin, että tuona 2kk aikana valmistin noin 150 paria sukkia, joista kaupaksi meni kyllä suurinosa. Yllätyinkin jopa vähän sukkieni suosiosta ja tuntuu välillä vähän hassulta, että miun tuotteista tykätään niinkin paljon. Oman työnarvo on semmoinen asia, missä on vielä opeteltavaa, tuntuu olevan vähän hankalaa alkuunsa kaikille.

Tänä keväänä miulla on eessä vielä näyttötyöt ja valmistua pitäisi siis keväällä myöskin. Sen jälkeen kuviot on auki, mutta haluisin jatkaa töitä edelleen osuuskuntayrittäjänä ja elättää itseni neulomalla. :) Katsotaan mitä aika näyttää :)


Mutta joulun aikaan kerkesin neuloskella muutakin kuin Riemukkaita. Halusin kokeilla miten räsymattosukat taipuu neulekoneella. Kaivoin aarrearkusta pari kerää jo tuotannosta poistetua Nalle taikaa ja lähin testailemaan. Lopputulos oli varsin hyvä ja saaja tykkäsi!

Lanka: novita nalle taika
Koneneulottu

2 kommenttia

  1. Oiiij <3 Mistä saisi itselle tuollaiset pitkät räsymattosukat? *T

    VastaaPoista
  2. Vau mikä määrä sukkia ja kauniit ovat myös räsymattosukat.Olen käynyt välillä ihailemassa täällä blogissa töitäsi.Tsemppiä opintoihisi sekä menestystä myös verkkokaupallesi.Toivottavasti jaksat rehkiä näytön kanssa ja jospa voisit vaikka elättää itsesi neulomalla.Onnea kaikkeen tähän sinulle.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.