Pinkkiä pikkuiselle


Nyt tuli niin pinkit sukat, että kuvatkin ovat ihan mitä sattuu. Kirkkaita värejä on hirveän hankala kuvata, mutta suotakoon se nyt sitten.. Parhaani kumminkin yritin!

Junasukat ovat kyllä mielestäni vauvojen sukkien aatelia! Ne ovat hauska tehdä ja kuuleman mukaan ne kestää hyvin jaloissa. Olen junasukkia neuloskellut useita pareja, eikä tähänkään vaan kyllästy. Sekä se junasukan tarina on miusta ihana, jos se ei ole tuttu niin sen voi lukaista täältä.

Nämä sukat olivat vastasyntyneelle tyttölapselle. Tuttava halusi nimenomaan junasukat. Vaikka alkuperäisessä ohjeessa junasukkien terässä on neljä "kumpuraa" niin oon todennut, että kolme kumpuraa riittää vallan hyvin ihan pikkuisen ihmisen jalkaan. Sitten vähän isompaan, about vuoden ikäiselle se neljä kumpuraa on ok. Junasukka on helppo malli myös suurennella lankaa vaihtamalla, fingerin vahvuinen sopii parhaiten vastasyntyneelle kun taas esimerkiksi nalle-langasta saa sitten sopivat taaperolle :)Lanka: Opal 4ply
Puikot: 2,5mm

1 kommentti

  1. Onpa söötit sukat! Minäkin juuri neuloin junasukat tulevalle lapsenlapselle. Tein neljällä kumpareella ja mietiskelin juuri tuota, että olisi riittänyt kolmella ihan hyvin. Mukavahan noita tosiaan on neuloa - taidan tehdä toiset tuolla tavalla pienemmällä mitalla.
    Oletko tehnyt vauvan ylipolven sukkia? Nekin pysyy kuulema tosi hyvin jaloissa.
    Tässä siihen linkki: https://kasityot.wordpress.com/tag/ylipolvensukat/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.