Staffeja ja amstaffeja

Olen aiemminkin täällä kirjoitellut ja kuvissa malleinakin ollut ystäväni amerikanstaffordshirenterrierit. Viime vuonna ne olivat suurena innoittimena tähtisukkiin, mutta nyt kun opettelin neuloskelemaan kirjoneuletta, niin halusin tehdä ystävälleni nämä sukat. :) Tein myös yhdet sukat toiselle tuttavalle :)

Nämä sukat tein jo aikoja sitten, mutta kiireiden vuoksi en päässyt niitä ystävälle toimittamaan ja kun halusin kuvat nimenomaan sukkien suuren inspiraation Wubin tähdittämänä. Mutta tässä ne nyt ovat

Wubi on 8-vuotias vanha herra ja oikein valloittava tapaus. Hän ei ollut yhtä innoissaan sukkakuvauksista kuin minä tai emäntänsä, mutta suostui nyt kumminkin pienten mulkoilujen kera ;)


Toiset tein siis mustavalkoisina ja toiset mustaharmaina. Staffeillahan ei sinisiä silmiä ole, mutta kun kokeilin ruskeita, niin eivät vaan mielestäni olleet hyvät. Alkuperäisessä ohjeessa Lumi Karmitsan villit vanttuut ja vallattomat villasukat-kirjassa ohjeessakin silmät ovat siniset - joten niillä nyt mentiin.

Näitä kuvia kun katseleen, niin miettii, että liekö rodun tyyppivika tuo mulkoilu ja sukkamallihaluttomuus. Kiitos Ninalle vielä alempana olevista kuvista!

Lanka kummassakin parissa novita nalle
Puikot 3mm
Staffi-sukkien ohje Lumi Karmitsan kirjassa 
Villit vanttuut ja vallattomat villasukat

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.