Räsymatot kerran syksyllä


Kiirettä pitää edelleen. Neulonut oon hulluna, mutta oikeastaan vain neulekoneella niitä riemukkaita ja harmikkaita, charmikkaita ja oikukkaita - mitkä ovat instagramissa vilahtaneet. Pop up-myymälä on menestynyt ihan kivasti ja eilen olin mukana Imatran joulumarkkinoilla. :)

Nämä sukat valmistuivat jo joku aika sitten, en vain ole ehtinyt niitä tänne kirjoittelemaan. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös niin?
Nää oli eräänlainen väliprojekti. Piti saaha jotain helppoa ja yksinkertaista neulottavaa ja mie niin tykkään näistä räsymatoista, niitä voi vaan neuloskella eikä tarvitse juuri ajatella, kavennukset vaan ja raidatkaan ei ole mitenkään säännölliset, teen vaan miten sattuu :)

Lankana käytin novitan naistenpankkiraitaa ja ikivanhaa vuosia marinoitunutta raitaa, missä oli vaaleanpunaista, ruskeaa ja valkeaa. Kerillä ne näytti vähän riskiltä tähän projektiin, mutta näistä tuli ihanat! Hassua miten jotkut sitten vähän kuin vahingossa sopivat toisilleen!

Lanka: Novita 7 veljestä, naisten pankki ja vanha pinkkiruskearaidallinen
Puikot: 3,25mm

6 kommenttia

 1. Erilaisia raitalankoja on aina hauska yhdistää, lopputulos voi olla mitä vaan :D
  Oon muuten tulossa parin viikon päästä Lappeenrantaan, täytyy ehdottomasti käydä tsekkaamassa teidän pop-uppi! Onko se miten auki viikonloppuisin?

  VastaaPoista
 2. Vauuu, näissä on kyllä ihana väriloisto :)

  VastaaPoista
 3. Paljon täällä on ihania sukkia .. kuten nämä räsymatot. Voisi tehdäkkin mulla kun sukkalangan jämiä riittää. :) Hyvää Joulunaikaa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.