Villit vanttuut ja vallattomat villasukat numero 2

Kirja saatu kustantajalta arvostelukappaleena.Tätä kirjaa odottelin kuumeisesti. Viime syksynä ensimmäisen neulekirjansa julkaissut Lumi Karmitsa teki jatkoaan kirjalleen. Sain ensimmäisen kirjan pukin kontista mutta tällä kertaa pyysin kustantajalta arvostelukappaleen. Tässäkin kirjassa oli selostettu lankojen valinnasta ja vahvuuksista, sekä lankadominanssista ja muista tarpeeksi selvästi.

Kirja jatkaa ihanasti samaa menoa kuten ensimmäisessäkin kirjassa. Paljon hauskoja kirjoneuleohjeita ja nyt kun olen itsekin sen kirjoneulemörön selättänyt niin tästäkin kirjasta meni heti monta sille kuuluisalle To do-listalle.

Olin jo laittanut edellisestä kirjasta listalle ne kissasukat, mutta tässä kirjassa oli vieläkin ihanemmat kissakuviot! Tiedän heti muutaman kissaihmisen kuka varmasti ilahtuisi näistä ;) Miusta kivaa oli, että kirjasta löytyi useampi malli niin, että saa tavallaan mätsäävät asusteet - sukat sekä lapaset! Tätä kuvassa olevaa kissakuosia löytyi siis kumpaisenakin. Eipähän tarvitse itse lähteä miettimään soveltamista, että miten tuo lapasen kuvio menisi sukkiin tai toisinpäin.


Suurin syy miksi miu just halusin nimenomaan tämän kirjan oli nää pesukarhu-jutut. Hyvä ystäväni on hirmuinen pesukarhufani ja hän on toivonut jos jonkinlaista pesukarhu-asustetta tässä vuosien varrella, mutta nyt jos kerkeisin pukin konttiin puikotella vaikkapa supersöpöt pesukarhusukat tai -lapaset.Mie ite tykkään hirmuisesti Lumi Karmitsan humoristisesta ja etenkin eläinrakkaasta tyylistä suunnitella kuvioita. Itsekin kun on tälläinen koirahöperö ja eläinrakas niin nämä vaan uppoavat miuhun ihan täysillä. Toivotaan, että tämäkin kirja menestyy ja sille saadaan vuoden päästä taas jatkoa ;)

2 kommenttia

  1. Voi ei! Tämähän on nyt jostain hankittava. Meillä asuu ihan mahdoton kissafani ja nuo lapaset on niin <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.