Riemukkaita värejä


Opiskelen edelleen toista vuotta käsityöntekijän ammattitutkintoa. Kuulun myös edelleen osuuskunta vuoksen taitajiin, jota kautta tilitän arvonlisäverot ja muut pakolliset maksut :) Joulun alla on tulossa myyjäisiä ja pop up-kauppoja jo koulunkin puolesta, niin piti keksiä sinne joku kiva tuote. Omannäköine ja kiva. Sukat ja värit on edelleen ne miun juttu ja niin syntyi Riemukkaat ja Miniriemut. Googlettelin sateenkaaria ja pyrin etsimään mahdollisimman kirkkaat värit sukkiin. On muuten hommansa sekin, koska tuntuu, että Suomesta on tosi vaikea löytää yksivärisiä kirkkaita värejä ohuissa sukkalangoissa. Näissä on siis erimerkkisiä lankoja, alizea, steppiä, regiaa, trekkingiä jne. mistä nyt on vaan sattunut löytämään mahdollisimman kirkkaan ja silmää miellyttävän värin!

Riemukkaat ja Miniriemut ovatkin ahkerasti vilahdelleet jo instagramissa ja Lankahelvetin facebookissa, jota kautta onkin tullut kiva määrä tilauksia näistä sukista! Tarkoitus olis tehdä niitä varastoonkin ja sinne pop uppeihin, mutta tällä hetkellä kaikki on miltein viety käsistä - mikä on vaan siis ihana asia! Kiitos kaikille, ketkä ovat jo ostaneet. :)


Henkilön Lankahelvetti / Henna Jokio (@lankahelvetti) jakama julkaisu

Lanka: sekalaisia ohuita fingerin vahvuisia sukkalankoja
koneneulottu

Koska kaikki eivät välttämättä pidä polvisukista, niin piti saada myös normivartinen versio. Niistä tuli Miniriemut!


Jos mielesi tekee ohuita ja värikkäitä villasukkia, niin tilaukset onnistuu sähköpostilla (lankahelvetti@gmail.com) tai tuu kurkkaamaan paikanpäälle Saimaan ammattiopistolle!

Riemukkaat 35€ 
Miniriemut 25€
(sis. alv)

2 kommenttia

  1. Hauskat ja viimeistellyt,loppuun asti ajatellut tuotteet!Eikä todellakaan pahan hintaiset!

    VastaaPoista
  2. Kauniin pirteät sukat ja niin kaunis käsiala. Yrittäjyystoiminta osuuskunnan kautta kuulostaa hyvältä, saa lähteä yrittämään kevyemmin. Hyvää syksyä! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.