Kesäsukkasia

Heiii, hengissä ollaan!

 Kesää lomaa vietelty parisen viikkoa ja tapahtunut hirveesti kaikenlaista, joten ei ole juuri kerennyt neuloa tai somettaa ylipäätään. Oltiin juhannuksena viikon verran pohjoisessa hyvän ystäväni luona kyläilemässä, viime viikonloppu oltiin festareilla ja arjen pyörittäminen kotona läheisen sairastuttua on vienyt paljon aikaa (ja vähän voimiakin) joten en oo jaksanut miettiä koko blogia ja neulottuakin on tullut vähän. Olen vaan yrittänyt nauttia kesästä ja näistä vähistä aurinkoisista päivistä mitä on ollut. :)
Mutta asiaan - nämä neuloin jo koulussa, muutama viikko takaperin. Halusin tehdä jotain ohuita kesäsukkia, mut perinteinen lyhyt resori ei oikein napannut, joten harjoittelin samalla näitä tehdessä tuota päärmereunaa. Tein myös muutaman parin niin, että päärmeessä on juju - sukka on muuten tylsän värinen mutta sisäreuna on jotain kivaa kirjavaa! 

Omassa jalassa ainakin viileinä kesäiltoina nää ovat osoittautuneet oikein mukaviksi. Ohut sukkalanka vielä lämmittää mukavasti, muttei liikaa :)


Kaikki sukat neulottu neulekoneella

2 kommenttia

  1. Hei .Ompa hienot nuo sukat , joissa erivärinen kääntöreuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin juuri tulossa kommentoimaan, että tätähän voisi soveltaa myös käsinneulottuihin sukkien! Tosi kiva idea! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.